A WandaVisionben mi fog történni?
Olyan teóriákat hallottam h víziót nem vissza hozzák hanem wanda képzeli el az egész történést. (Vagy valami lyesmi)
Viszont, nekem van egy feltételezésem. Ugye Shuri elkezdte lementeni vízió adatait a végtelen háborúban . Mi van akkor ha van elég adat ahoz hogy visszahozzák??
Szerintetek?
Olyan teóriát is olvastam h vízió újra eled es wandaval együtt egy alom vilagban él amit kormany ügynökök hoztak letre h megfigyeljél őket.
Meg olyat is h wanda annyira beleőrül a gyászba h gonosz lesz
Eddig nekem nagyon House of M hangulatúnak tűnik, de elvileg a sorozat A Vízió képregényt is alapul veszi, ami szintén egy elég elborult sztori.
De holnap premier, majd megtudjuk, hogy mi van, vagy nem.
#2: Gondolom már láttad a sorozatot végig és hosszas gondolkodás után jutottál erre a következtetésre. 😒
Szerintetek víziót újra fogják éleszteni?
Valamint az lenne a kérdésem h nektek van disney+ előfizetésetek vagy majd kalóz felvételben megnézitek valahol?
Megnézem őket amikor kijőttek, egyébként Wandával történik valami!
Ezért Vízió él, és együtt laknak plusz még házasok is:).
Sok furcsaság van benne
!!!!!SPOILER!!!!!: Stark Industry kenyérpirító, tapéta, Hydra-s óra, naptár, egyébként a szomszéd(Agnes) boszorkány, csak még nem tudják:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!