Miért nem működik az online stream?
Figyelt kérdés
Tegnap még tudtam rajta disney channelt nézni ma viszont már nem találja vagy offline-nak írja
De ezenkívül egy csomó másik csatorna is eltűnt :(
2021. jan. 14. 14:07
1/7 anonim válasza:
Ami illegális, az nem tart örökké. Fizess elő egy legális szolgáltatásra, például Telekom TV Go vagy Telenor MyTV (nem kell hozzá Telekomosnak vagy Telenorosnak lenni). De ha van hagyományos tévéelőfizetésed a Telekomnál, a TV Go ingyenes (mármint a tévéadás), UPC/Vodafone esetén a Horizon Go, Diginél a Digi Online, MinDig TV Extránál pedig a MindiGo szolgáltatás használható ingyen, csak regisztrálni kell az előfizetést.
2/7 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy holnap kéne..
2021. jan. 14. 14:34
3/7 anonim válasza:
Igazából már tegnapelőtt kellet volna iparkodni az előfizetéssel.
4/7 A kérdező kommentje:
De egész eddig működödd most ki gondolta volna hogy ez lesz?
2021. jan. 14. 16:28
5/7 anonim válasza:
Ami illegális, annak örülsz amíg tart, de idővel úgyis lekapcsolják.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nagy infó zseni
Honnan tudtam volna hogy illegális?
Mondtam hogy jól működött .
2021. jan. 14. 18:16
7/7 anonim válasza:
Már több mint fél éve elkezdtem letöltögetni. Először a barátnőm kedvéért, aztán csak az örömért, hogy a kedvenceim meglegyenek. Mostanra fogtam fel, hogy sajnos múlóban van az a világ amikor ingyen hozzáférést kaptunk annyi-annyi sorozathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!