Trónok harcában kik a jó nők?
Na vajon mit? Amelyik több kismacskát nevel a palotájában.
Nyilván amelyik jól néz ki.
Kicsit már régen volt, de lássuk mire emlékszem
Ros- ő volt az örömlány akit Joffrey megölt. Nálam dobogós lenne az tuti
Daenerys
Missandei-az egyik legnagyobb pazarlás ami vele történt
Ygritte
Miranda- ő volt a pszicho bolton csaja
Margaery-akinek sosem jött össze a házasság
Melissandre- a vörös papnő, aki a meztelen valójában elég bizarr volt
Talisa Stark-vörös nász
Na meg egy milf a végére- Cersei Lannister
meg ott volt az a csaj aki szexre tanította Dany-t, majd elárulta, meg az a bivalyerős testőr csaj Tarth-i Brienne
Huh, hát nekem sem biztos, hogy seikerülni fog összeszednem 10-et, de próbálkozom.
1. Helyen nem is kérdés, hogy Missandei áll. Elképesztően bájos arca van, és csinos is nagyon!
2. Margaery Tyrell. Gyönyörű, különleges arc. Nem is tudom pontosan miért, de nekem nagxon vonzó.
3. Ygritte. Számonra egyértelmű, hogy ennek a nőnek van a legszebb arca mind közül, csak testtre kicsit túl vékony :))
4. Melisandre. Főleg az első megjelenésénél szép nagyon.
5. Daenerys. Lehet elcsépelten hangzik, de az a helyzet, Dany egy tényleg gyönyörű nő!!
6. Meera Reed. A csaj aki kísérte Brant a falon túl. Komoly, különleges, érdesen vonásai vannak, de szerintem kifejezetten szép.
7. Ellariának a kedvenc lánya. Már nem emlékszem a nevére, de ő az, akivel együtt Cercei kinyírta Ellariát. Szép egzotikus, kedves arca van.
8. Ros. Hosszú szép vöröses haja volt a sorozatban, olyan tipikus szépség.
9. Sansa Stark. Sansával nekem nagyon az volt az élményem, hogy kislányként nagyon aranyos volt, aztán volt az a korszak kb. a 2. évadtól a 6. évad végéig, hogy nem volt semmi különös (gondolom serdült) és felnőtt korára ő is egészen szép lett szerintem.
9. Doreah. Dany lysi szolgája, a sorozat elején.
Daenerys, Margaery, Missandei, Mellisandra, Ros, Cersei, Doreah, Sansa, Ygritte, Shae
Ha az érdekel, hogy kijátszotta őket, azt majd kikeresed, mert nem mindenkinek tudom a színésznőjét.
Ennyi jutott eszembe most, de segítek még ha kell :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!