Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki látta hogy hal meg Charlie...

Ki látta hogy hal meg Charlie Harper a Két pasiban meg egy kicsiben?

Figyelt kérdés

Azt a részt sose láttam, pedig a kedvenc sorozatom és kiváncsi vagyok rá. Csak annyit láttam h Charlie ott van Rose-nál az ajtóban a börönddel.

De a leirás szerint Párizsban vannak talán 3 napig, aztan Rose a vonat elé löki. De ezeket a napokat miért nem mutatja a sorozat.

Igy hülyén jön ki az egész. Egyszer börönddel az ajtó előtt vannak, majd a másik részben már temetés, minden előzmény nélkül.

Más is csak ennyit làtott vagy csak nekem maradt ki.

2021. jan. 14. 10:55
 1/7 anonim ***** válasza:
A készítők összerúgták a port Charlie Sheen-nel és utálják egymást. Szóval kiírták a sorozatból a karakterét, aki a sorozaton kívül halt meg -szóval nem kell visszahívni a színészt hogy eljátssza. Ezért nem jelenik meg Charlie további részekbe se.
2021. jan. 14. 11:12
 2/7 A kérdező kommentje:

Azt ertem h osszevesztek. Az nem is érdekel.

Csak a sorozatban miért nem birták abban az egy részben mutatni hogy halt meg vagy mi volt Rose-sal Párizsban. Azt láttam h Charlie mutatja a párizsi jegyet Alen-nek.

2021. jan. 14. 11:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Az utolsó részben ráesik egy zongora.
2021. jan. 14. 11:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Beesett "véletlenül" a metró alá, Párizsban.

Rose is épp Párizsban volt...

2021. jan. 14. 12:15
 5/7 A kérdező kommentje:

Azt láttam h ráesik a zongora.

Na de annak is mi értelme volt ha már egyszer elutotte a metro?

De látta vki azt a részt h tényleg párizsban voltak vagy h odalokte Rose?

Ha nem miert hagyták ki a sorozatbol. Értelmetlen befejezés.

Egyik pillantban borondokkel az ajtoban, a másik resz meg már temetéssel kezdődik.

2021. jan. 14. 18:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Mert nem ütötte el a metró, az utolsó részekből az is kiderül, hogy Rose elrabolta és fogva tartotta Charlie-t.
2021. jan. 14. 23:01
 7/7 anonim ***** válasza:
poor dickre rá esett egy zongora.
ápr. 24. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!