Milyenre értékelnétek Tim Burton és Joel Schumacher Batman filmjeit?
Egy 10-es skálán mennyit adnátok rájuk?
Batman
Batman visszatér
Mindörökké Batman
Batman és Robin
Leírtam őket, hogy ki tudjátok másolni.
Nem tudom, hogy mennyi idős vagy, de a Batman 89-ben kegyetlen nagyot szólt! Szó szerint mindenki arról beszélt, beindult a batmania, zenekarok élnekeltek róla, tele volt minden batmanos cuccokkal - még itthon is, nemhogy külföldön!
Az egyik legjobb adaptáció amit láttam batman-ből, sötét és groteszk, remek látvánnyal és jó szereplőkkel.
A második rész még groteszkebb, nagyon jól hozza a sötét batman hangulatot.
Mindörökké már a 90-es évek képregényes világát idézi,a fényes lapú, túlszaturált képregények világát, elmegy, de nem a legjobb.
Batman és Robin nézhető, de kicsit sok, túltolt. szerintem.
Batman 10/9
Batman visszatér 10/8
Mindörökké batman 10/6
Batman és Robin 10/6
Matematikát tanuljátok már meg, kérlek.
10/6 = 1.67 = 167%
6/10 = 0.60 = 60%
Hogy lehetne egy film 100%on felüli?
Egyelőre nem olvastam egy képregényt sem, így azzal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, hogy mennyire adják át az ottani világot.
Batman: a hangulata (Gotham, a Barlang, felszerelés) jobban tetszett a Nolan-trilógiában mutatottaknál. 9/10
Batman visszatér: 8/10
Mindörökké Batman: 8/10
Batman és Robin: ez nagyon nem tetszett, erőltetett volt, a párbeszédek és a poénok borzasztóak voltak. 5/10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!