Mi lehetett ez a mese?
Figyelt kérdés
régebben[kb 5-6 éve,de lehet,hogy kevesebb]ment a minimaxon egy rajzfilm ami a környezetvédelemről szólt azthiszem.
Arra emlékszem,hogy mutatták a kiszáradt talajt meg,hogy milyen károd hatásai vannak a műtrágyának meg ezeknek.Meg ha szennezük a vízeket akkor azt mi is megisszuk és káros hatásai lehetnek.És volt egy kép sor amikor egy elég hangos ilyen kicsit ilyesztő zene alatt mutatják a lepusztult földeket meg a kihalt tavakat és ilyesmi képeket.
mi lehet ennek a címe?
2010. aug. 14. 15:18
11/17 anonim válasza:
Nézz szét aukciós oldalakon, mert DVD boltokban legalább akkora hiánycikk, mint az Őslények országa 1. rész. :-)
12/17 anonim válasza:
Wáááá tudom hogy off, de őslények országa, mennyire kellene.A tv-ben sem adják már soha, sehol sem találom :(
13/17 anonim válasza:
16:57 - Merrefelé laksz? BP-n a Pólus Centerben van egy DVD bolt, én ott vettem nemrég 990Ft-ért, múlt héten még láttam.
14/17 anonim válasza:
Ohh Pesttől igen távol, amúgy is kisváros, úgyhogy bemartam:D Kecskemét (viszonylag közel van) ahol kerestem, de semmi :(
15/17 anonim válasza:
Figyelj, ha nagyon kell az Őslények országa, elküldöm én neked, ha megbízol bennem és elküldöd az árát a postaköltséggel. Én viszonylag közel lakom ehhez a bolthoz, heti bevásárlások alkalmával meg tudom nézni. Ha érdekel, írj ide, és megbeszéljük a részleteket: helpyou@anonym.hu
16/17 anonim válasza:
26.-án megyek Pestre, ha akkor nem találok, akkor dobok rád egy üzit, köszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!