Keresek női főszereplős Fantasy sorozatokat ?
Az alábbiakhoz hasonló sorozatokat keresek.
- Legacies: A sötétség öröksége
- Árnyvadászok: A végzet ereklyéi (Shadowhunters: The Mortal Instruments)
- iZombie
- Vámpírnaplók
Buffy, a vámpírok réme
Elveszett lány
Sötét árvák
A falka(2014, Bitten)
Sötét angyal
Bűbájos boszorkák
Szirén (2018)
H2O: Egy vízcsepp elég
Makoi hableányok
(A 2 utolsó gyerekesebb)
Nekem a Szirén nagyon tetszett sztem sokkal kevésbé gyerekes mint a H2O az első évad legalább is de tényleg nem lett befejezve arra számíts am sztem kár :(
Viszont az első két hozzászóló álltál írtakat ajánlom én is :)) szellemekkel suttogónak különösen az 5dik évada tetszett nekem az picit sötétebb talán
Esetleg az első két évad az Anubis házából is jó bár az is picit gyerekes :) de no a főszereplő ill lány
Nem tom Cursed - Az átok - al hogy állsz én nem néztem még vele csak hallottam róla az is ilyen bár eléggé megoszlanak a vélemények :) meg ha animációs sorira is nyitott vagy akkor W.I.T.C.H
Siren nekem is tetszett.
Főleg az eredeti hanggal. Tekintve, hogy egy "primitívebb" életforma szintje jelenik meg és tanul és alkalmazkodik így a gyerekes mivolta hozzá ad az élményhez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!