Milyen hasonló filmek vannak mint a Szólíts a neveden?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok,hogy meleg párról szóló hanem hangulatban és képi világban hasonló, szóval ilyen művészfilmeket szeretnék nézni de még egy filmet sem találtam ezen kívül ami ezt az érzést váltaná ki belőlem, mert van benne valami különleges ami más filmben nincs. Olyan egyszerű és mindennapi jelenetek vannak benne de mégis nagyszerűen és muveszien bemutatva. Ha valaki tud ilyesmit akkor azt megköszönném .2021. jan. 10. 21:01
1/3 anonim válasza:
Nekem a Lady Bird volt hasonló hangulatú.
2/3 anonim válasza:
Esetleg a Mielőtt-trilógia. (Nekem is az egyik kedvenc filmem a Szólíts a neveden.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!