Az Agymenőkből szerintetek Leonard anyja (Beverly) vagy Sheldon anyja (Mary) az, akivel inkább megismerkednétek, ha már választani kéne közülük?
Én inkább Beverlyhez húzok. Igaz, hogy van egy jókora adag kiállhatatlanság benne, viszont elképesztően okos, lehet vele beszélgetni, és kiderült, hogy van humora is, bár elég fekete (amikor a volt férjével veszekedtek, és ő azzal replikázott, hogy "megtehetnéd a szívességet, hogy többé föl sem ébredsz", hát ezen máig szakadok.
És szerintem csak tudni kell őt kezelni, ami Leonardnek a tutyimutyisága miatt nem megy.
Míg Mary... Jószívű, kedves, de én őszintén szólva ostobának tartom. Jó, lehet valaki vallásos, azzal nincs bajom, sőt tisztelem, de ő már inkább ostoba benyomást kelt vele, vele szerintem nem lehet beszélgetni.
Külsőre meg abszolút Beverly a jobb, sokat csúnyít rajta a szemüveg, de ha leveszi, szerintem nincs gond.
Bazz, Susan asszonyt is megcsinálnám.
Nem ismerem ezt a sorozatot, de jó kis anyukák vannak benne.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!