Érdekel még valakit a Vámpírnaplók?
Figyelt kérdés
Vámpírnaplókban miért vették ki az első rész után a ködöt meg a baglyot?
Van még ember aki imádja a sorozatot rajtam kívül?
Ki a kedvenc szereplőd?
18/F
2021. jan. 6. 15:45
1/5 anonim válasza:
Az varjú volt nem bagoly 😅 Igen kár hogy elhagyták mert nagyon jó eleme volt
2/5 A kérdező kommentje:
Igazad van, köszönöm!
2021. jan. 6. 15:48
3/5 A kérdező kommentje:
Nagy problémám hogy a baráti körömből senki nem nézte a sorozatot, sőt"melegesnek" tartották így azt mondtam hogy nem nézem pedig imádom és nincs kivel beszélni róla :/
2021. jan. 6. 15:49
4/5 anonim válasza:
Bagoly 😂
Klaus a kedvencem 😍
De Klaus inkább csak a sötétség korában nagyon jó, a vámpírnaplókban inkább Enzo a favorit, nagyon sírtam, mikor meghalt.
Aki pedig szerintem a legidegesítőbb, az elején Caroline(később már szeretem), meg Elena.
A Salvatore testvéreket meg imádom megint csak, de nem a személyüket, hanem ahogy egymással vannak. Akármennyit veszekednek, sokszor nagyon csúnyán kicsesznek a másikkal, de mégis a testvériség nálunk mindennél előrébb van, bajban mindig ott vannak egymásnak.
5/5 anonim válasza:
Régen néztem már amúgy(2x megnéztem végig, de már nem most).
#4 voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!