Ki ismer nagyon jó, romantikus filmeket?
Régebbi talán nem ismert romantikus filmek között is vannak nagyok jók..De az új filmek között is.
-Szahara (Brooke Shield)
-Love Story(Ryan O'Neal)
- Szerelem a halál árnyékában
- Csak a szerelem számít
- Nászajánlat
- Ház a tónál
Írok neked 2-t. Ha ki tudod venni videotékából, azt hiszem örök élmény lesz.
Az egyiknek az a címe, hogy "Egy kapcsolat vége". Julianne Moore és Ralph Fiennes játszik benne. Itt a leírása:
A másik pedig:
A szív hídjai
Ebben Meryl Streep és Clint Eastwood játszik. Hihetetlenül megérinti az embert mind a kettő.
Ennek itt a linkje:
Ezeken férfi létemre is zokogtam, mert tényleg nagyon szép filmek.
Az előző vagyok.
Egyébként romantikus film még a "Túl a barátságon" is, ami persze eléggé megosztja az embereket, mivel melegkapcsolatról szól. De el lehet tőle vonatkoztatni és akkor tényleg jó.
Ezen kívül még a Hideghegy-et tudom ajánlani, azt hiszem az is elég romantikus és szép film.
Vagy ott van még az "Édes november"
Meg, ha jól gondolom fiatal vagy még, így valószínűleg nem láttad a Love Story című filmet. 1970-ben készült, de szerintem a 40-es korosztály nagy része látta és szerintem eléggé tetszett is nekik.
Itt olvashatsz róla:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!