Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van olyan ismerősöd, aki nem...

Van olyan ismerősöd, aki nem néz filmeket?

Figyelt kérdés
Én nem ismerek ilyen embert, de olvastam, hogy vannak olyanok, akik egyáltalán nem néznek filmeket, mert nem találják szórakoztatónak, ami furcsa, tekintve, hogy milyen sokfajta film van.

2021. jan. 3. 17:05
 1/10 anonim ***** válasza:
81%

Jelen.

Néha 1-1 film becsúszik, de nem jellemző.

Főleg a star wars filmek vagy horror filmek. De ugye horror filmből sincs jó, star wars meg ritkán van. A régieket már kezdem unni, az újakat meg nem néztem még meg 2szer.

Bár a gyűrűk úra és a hobbit trilógiát is láttam többször. De nem jellemző hogy filmet nézzek. Utoljára az új star wars filmet láttam a moziban, ami lássuk be nem most volt.

2021. jan. 3. 17:11
 2/10 A kérdező kommentje:
Te akkor nézel filmeket, csak ritkán. :) Olyan emberre gondolok, aki megnézett egy-két filmet, rájött, hogy nem neki való, és azóta semmilyen filmet sem néz meg se neten, se TV-ben, se moziban, stb. sok éve.
2021. jan. 3. 17:14
 3/10 anonim ***** válasza:

Hát ugye nálam rengeteg film kiesik mert nem tud egyszerűen érdekelni. Az olyan filmeket nézem meg amiknek több része van, az kb egy mini sorozat, kevesebb epizód hosszabb részekkel.

2021. jan. 3. 17:18
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
Nincs.
2021. jan. 3. 17:22
 5/10 anonim ***** válasza:
44%
Egyik rokonom vak.
2021. jan. 3. 18:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Édesanyám ( 65) egyáltalán nem néz filmeket, mert nem érdekli. Fogalma sincs mi az a Star Wars, Gyűrűk ura, vagy, h kicsoda Stallone, Swarzenegger.

Talán lánykorában látta véletlenül az Elfújta a szél címűt, valamikor a 70-es évek legelején.

2021. jan. 3. 19:25
 7/10 A kérdező kommentje:
Azért időseknek elég sok film van a tévében Star Wars-on kívül.
2021. jan. 3. 19:52
 8/10 anonim ***** válasza:
El akarod adni a filmeket, vagy megérteni az embereket?
2021. jan. 3. 20:41
 9/10 anonim ***** válasza:
82%
Egyik ismerősömnek tvje sincs
2021. jan. 3. 21:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Olyan, hogy leülök a TV elé mert kezdődik valami film, letöltök egy filmet, vagy elmegyek moziba... ilyen alig volt az elmúlt ~10 évben, az is csak a család miatt, mert ők akarták. Egyetlen egy sorozat volt, amit néztem, de azt is meguntam a második évad után.
2021. jan. 4. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!