Van olyan ismerősöd, aki nem néz filmeket?
Jelen.
Néha 1-1 film becsúszik, de nem jellemző.
Főleg a star wars filmek vagy horror filmek. De ugye horror filmből sincs jó, star wars meg ritkán van. A régieket már kezdem unni, az újakat meg nem néztem még meg 2szer.
Bár a gyűrűk úra és a hobbit trilógiát is láttam többször. De nem jellemző hogy filmet nézzek. Utoljára az új star wars filmet láttam a moziban, ami lássuk be nem most volt.
Hát ugye nálam rengeteg film kiesik mert nem tud egyszerűen érdekelni. Az olyan filmeket nézem meg amiknek több része van, az kb egy mini sorozat, kevesebb epizód hosszabb részekkel.
Édesanyám ( 65) egyáltalán nem néz filmeket, mert nem érdekli. Fogalma sincs mi az a Star Wars, Gyűrűk ura, vagy, h kicsoda Stallone, Swarzenegger.
Talán lánykorában látta véletlenül az Elfújta a szél címűt, valamikor a 70-es évek legelején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!