Gyulai Dávid Dániel kérdése:
Szerintetek hogy fog folytatódni a Star Wars?
Figyelt kérdés
2021. jan. 2. 18:52
1/9 anonim válasza:
Mindenkiről, még a nézőkről is kiderül, hogy fekete transzszexuális kínaiak voltak mindvégig.
2/9 anonim válasza:
Sehogy. Legalábbis a Rey - Kylo Ren témájú filmek.
Valószínűleg teljesen új témát keresnek majd, mint pl a Régi Köztársaság. Illetve a sorozatoknak lesz inkább nagy szerepe.
3/9 A kérdező kommentje:
Olyat el tudtok képzelni, hogy mi lett volna ha Anakin nem áll át a sötét oldalra, mint az előzmény trilógia alternatív folytatása. Vagy ha Vader is lesz belőle, de legyőzi Obi Van-t és nem kell abban a ruhában élnie. Én leginkább arra lennék kíváncsi, hogy milyen erős lett volna, ha sikerül kiteljesednie. Mert valjuk be. Ha nem lett volna nagy része mű végtak meg gép, akkor Luke-nak semmi eélye nem lett volna.
2021. jan. 2. 20:34
4/9 anonim válasza:
Én is kíváncsi lennék ilyesmire.
Szerintem ha legyőzi Obi Want és kiteljesedik, akkor a valaha volt legnagyobb erőhasználó lett volna. Erősebb, mint Sidious és Yoda együtt véve. Valószínűleg ha megtanult volna mindent, akkor megölte volna Sidioust és ő lett volna az uralkodó. A hatalmával vagy maga mellé állítja vagy megöli Lukeot.
5/9 A kérdező kommentje:
Szerintem akkor teljesítette be volna a jóslatot. Mert elárúlta a Jediket is és a Sitheket is. Így egyikhez sem tartozott volna. És mivel senki nem tudta volna legyőzni, illetve mivel olyan erős lett volna így nem is próbálkoztak volna ellene. Így tényleg elhoztam volna a békét.
2021. jan. 2. 23:00
6/9 A kérdező kommentje:
Amúgy én úgy tudnám elképzelni hogy feltámasztja Padme-t olyan hatalmas lett volna. És ők uralkodtak volna. Az örökké valóságig mert ki tudta volna játszani a halált. Amit mindig is akart. És ez csak 1 a sok elképzelés közül.
2021. jan. 2. 23:02
7/9 A kérdező kommentje:
Sőt ugye úgy is lehetne hogy Padme-t feltámasztja és mindent ott hagy. Mert nem akar uralkodni csak Padme-val lenni. Ezért elmennek arra a helyre ahol az atya és a fia és a lánya éltek. Mert oda nem talál senki csak Anakin. És ott élnének örökké. Luke és Leia pedig legyőzné a megmaradt birodalmiakat. És eljönne a béke.
2021. jan. 2. 23:07
8/9 A kérdező kommentje:
És igazából innen megint mehetne az új trilógia megint. Annyi hogy itt nem térne vissza Palpatine. Bár az is mindegy lenne. Csak annyi hogy jobban kéne akkor azokat a filmeket megcsinálni. Csak ugye így az eredeti trilógia nem érne semmit. Meg persze akiknek az a kedvenc, nekik ez így nem tetszene. De hát ezért írtam hogy egy alternatív befejezés. Mert mást nagyon nem tudnak csinálni. Vagy tényleg a régi Köztársaság ahol még sok Jedi és Sith volt. De szerintem az annyira már nem lenne jó.
2021. jan. 2. 23:10
9/9 anonim válasza:
Ha már az előzménytrilógiára írnánk alternatívát,én inkább egy kidolgozottabb szerelmi szálat írnék Anakin és Padme közé,mert valahogy nem jött át. Anakint végképp nem értem,mi alapján szeretett bele és mit evett rajta,néhány éves korában találkoztak,aztán elvileg 10 évig nem is látták egymást,de ezalatt ő róla álmodozott. Miért? Padme karaktere nekem kicsit laposra sikerült,próbálok férfi szemmel nézni rá,hátha jobban megértem,de mindig ott lyukadok ki,hogy rettenetesen unalmas nő. Én inkább ezen dolgoznék,hogy tényleg érthető legyen Anakin vonzódása és ragaszkodása,ami már a betegesség határán van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!