Nebula vs. Mantis párharcot ki nyerne?
Figyelt kérdés
2021. jan. 1. 03:27
1/4 anonim válasza:
Mantis, ha el tudná kapni, akkor gondolom el is tudná altatni, onnantól pedig szabad a pálya, de szerintem nem tudná elkapni. Úgyhogy Nebula, mivel képzettebb.
2/4 anonim válasza:
"cicaharc" ha Nebula ott van az nem cicaharc xd
Mantis valószínűleg nem tudna elég közel kerülni ahhoz, hogy bármit is tudjon csinálni, szóval a "cicaharcból" mészárlás lenne.
3/4 anonim válasza:
Mantis szerintem természetéböl adòdòan még csak megütni se tudna senkit, nem hogy megölni vagy bántani Nebulát. Nebula viszont valószínüleg bárkit egy szó és bármiféle érzelem nélkül meggyilkol. Szóval szerintem ez egyértelmü. Meg Nebula jól bánik a fegyverekkel Mantis...hát ezt nem tudjuk de feltételezem hogy nem annyira. Az erejét meg lehetösége nem lenne használnj mert addigra neki annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!