Miert sokkal jobbak a 90-es es a 2000es evek eleji karacsonyi filmek, mint a mostaniak?
Van egy pat klasszikus, amit mindig megnezek: Reszkessetek betorok, Telapu, Kelekotya karacsony, Deck the Halls, Grincs stb. Ehhez kepes a mostani netflixesek de meg nehany karacsonyi mozifilm is csapnivalo. Biztos vagyok benne, hogy 30 ev mulva senki nem fogja ezeket megnezni , mig a Reszkessetek beyorok orokke klasszikus marad.
Nektek van kedvenc kari filmetek?
Amiket ismerek karácsonyi filmeket, pár kivételével az összeset szeretem, és vannak köztük későbbiek is, amiknek ugyanúgy megvan az ünnepi hangulata, például:
Kiskarácsony mindenáron (2006)
Miniszoknyás mikulás 1,2 (2006,2009)
Karácsonyi csoda (2007)
Télbratyó (2007)
Karácsony a kastélyban (2011)
Karácsonyi kutyabalhé 1,2 (2010,2012)
Káosz karácsonyra (2015)
Nem tudom, a Deck the Hallst nem láttam, de a többi, amit felsoroltál sem egy nagy eresztés. A Télaput gyerekként szerettem, de felnőve már nem bírnám végignézni.
A Die Hard 1-2, Idétlen időkig, Halálos fegyver kivételével nem igazán tudnék hirtelen olyat mondani, amitől nem kapnék 20 perc után szivacsos agysorvadást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!