Szerintetek ki a legszebb színésznő?
Vagy ha nem tudtok dönteni írhattok többet is.
Nekem személy szerint Scarlett Johansson. <3
Hát nem igazán tudom, hogy ezt hogy lehet elmagyarázni :D
De szerintem szép az arca, jó a teste, szexi a hangja, meg nagyon bejön a kisugárzása is.
Csak nem véletlen, hogy ennyi ember mondja :)
Szép az, ami indok nélkül tetszik?
Szeles mosoly. Szimmetrikus, sorban álló fogak. Karkaters fej. Karakteres arccsont. Egyenes orr, nem esik bele az eső. Telt ajkak. Magas homlok. Dús haj. Hosszú nyak. Telt keblek. Telt idomok.
Ha ez átlagos, mutass 2 tucat hasonlót! Én ilyen szintű csajokat nem látok az utcán minden nap!
Hát én őket 100x szebbnek látom:
Margot Robbie
Lily Collins
Emma Watson
Lehet hogy más pont őket tartaná átlagosnak...szóval a lényeg hogy mindenki mást tart szépnek..csak különösnek találtam hogy mindenki szerint ő olyan gyönyörű de szerintem inkább átlagos
Köszi a lepontozást azért, mert nem viseled el más véleményét.
Ez csak téged jellemez.
Hát sokmindenben. Erre van az internet. Amùgy szerintem leghíresebb szerepe Feketeözvegy (Marvel (Bosszùállòk))
Scarlett az egyik legfoglalkoztatottabb színésznő Hollywoodban, 20 éves korától kezdve csak A-kategóriás filmekben szerepel. Ha nála felteszed ezt a kérdést, akkor nem nagyon követed a filmes világot.
De egyébként Elveszett jelentés, A tökéletes trükk, A másik Boleyn-lány, Vicky Cristina Barcelona, Don Jon, A nő, Lucy, Áve, Cézár!, A páncélba zárt szellem, Házassági történet, Jojo nyuszi. De egyébként 8 filmben alakította Natasha Romanoffot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!