A vezércselben Beth és Cleo (Benny modell barátnője) lefekszenek egymással?
|SPOILER|
Amikor Cleo Párizsban a hotelben lehívja Betht a bárba, ott beszélgetnek szerelemről és szexről. Majd másnap Beth úgy ébred, hogy Cleo az ágyában van, de nem mondják sehol sem, hogy akkor ők most lefeküdtek-e.
Nekem úgy jött le hogy igen de aztán nem volt említés arról hogy biszexuális lenne e vagy sem
Nem tartom kizártnak egyébként de én is gondoltam rá
Igen, erre gondoltam én is.
Utalásnak vélem az esetleges biszexualitására azt, amikor az oroszóráról ismert egyetemistákkal bulizott, és ott az egyikükkel lefeküdt. Közben kérdezte, hogy sok van e még hátra, de úgy abszolút nem váltott ki belőle semmit.
Bár ez nem jelent sokat, hiszen ha a srác rossz az ágyban, akkor a heteró nők is unják.
Akkor azért reagált úgy, mert rossz volt az ágyban a srác. Erre (is) utalt az, amikor Beth mondott valami olyasmit Bennynek a szex után, hogy "tehát ilyennek kell lennie". Ergo egészen odáig nem volt igazán jó szexuális együttléte.
Egyébként szerintem totál kétesélyes, hogy volt-e a két lány között valami. Azt sejteti a jelenet, hogy igen, de az is lehet, hogy csak szimplán együtt aludtak. Én személy szerint szeretem az ilyen megoldást. Mindenki azt látja bele, ami neki jobban tetszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!