Tenyleg mind a 3 pokember benne kesz az uj spiderman filmben?
Figyelt kérdés
Jamie foxx elvileg posztolt rola instan de letorolte es ez mellett egy csomo hirt halloo meg ez felol.Lehet igazsag alapja?2020. dec. 27. 22:35
2/10 anonim válasza:
És mégis az hogy lenne, hogy három Pókember egy filmben? Semmi értelme.
3/10 A kérdező kommentje:
Miert ne lenne ertelme?Ha lattad a bosszuallokat akkor tudod hogy hogy lenne lehetseges
2020. dec. 28. 00:42
4/10 anonim válasza:
Vagy láttad az Irány a Pólverzumot ami konkrétan arról szól hogy több Pókember van.
5/10 anonim válasza:
Van értelme de egy filmbe sűríteni garantált katasztrófa recept
6/10 anonim válasza:
Vagy középszerű katyvasz lesz vagy zseniális. :) Előre jen tudhatjuk, de ha jól megoldják, akkor nagyon élvezhető lesz. A nosztalgiafaktor fixen meglesz. Plusz eddig is egész jól csinálta a Marvel a dolgokat, csak nem fognak nagyon mellélőni. Én is fenntartásokkal kezelem, de bízom benne, hogy jó lesz.
7/10 anonim válasza:
#6: Csak az a baj, hogy a Pókembert nemcsak a _Marvel csinálja, hanem a Sony is beleszól. Aki kétszer cseszte el a pókember filmeket.
8/10 A kérdező kommentje:
Ketszer?
2020. dec. 28. 21:14
9/10 anonim válasza:
#8 sam raimy pókember 3-a azért lett szar mert beleszólt a stúdió hogy rakják bele venomot is . Ahogy andrew garfield pókember kettesénél ugyan ez volt
10/10 A kérdező kommentje:
Szerintem venomot siman elbirtq a film nekem nagy kedvencem az a trilogia
A csodalatos pokemberekkel sincs semmi bajom szoval szerintem ezek mind korrekt filmek voltak
2020. dec. 30. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!