Előfizettem a Netflix-re, illetve a HBO GO-ra és csalódott vagyok. Kevés feltöltött tartalom, sok film/sorozat nincs magyar szinkronnal fent, közben más oldalakon fent van... Más is érez így, vagy csak én?
Figyelt kérdés
2020. dec. 26. 20:51
1/4 anonim válasza:
Meg kell tanulni angolul
Amùgy az elején én is úgy éreztem kevés minden van de egy kicsit jobban bele kell kutakodni és rájössz hogy több minden van igazából
2/4 anonim válasza:
Hogy érted hogy belekutakodji?
Én sem találok szinte semmit magyarul....
Mit rontok el akkor?
3/4 anonim válasza:
Itt pl az összes szinkronos sorozat listázva van
(igen, tudom, hogy a bejegyzés 2017-es,de a tartalom folyamatosan frissítve van, legutóbb pont ma.)
Ezen kívül rá lehet keresni magyar audiora is.
4/4 A kérdező kommentje:
Olyan dolgokra is gondolok, hogy alap filmek mint például a Star wars nincsenek fent, csak elvétve 1-1 rész... Nincsen magyar szinkron olyan filmekhez amihez más oldalakon (pl.: onlinefilmek) van...
Értem én, hogy tanuljak meg angolul, de szerinted ezzel meg van oldva?
2020. dec. 28. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!