Mik azok az "alap" filmek, sorozatok, amit már szinte mindenki látott csak ti nem? És miért nem?
Nekem a következők:
Vissza a jövőbe trilógia - túl sok időutazós filmet láttam már, nem tudna újat mutatni, és nem is igazán érdekel
Star Trek - ebből az univerzumból MINDEN kimaradt, egyszerűen sosem keltette fel a kíváncsiságom, pedig kedvelem a sci-fit
Jóbarátok, Agymenők- alapvetően jó a humorérzékem, de ezeken nem bírok nevetni, az alákevert nevetéstől pedig borsódzik a hátam
Persze, van több, csak írtam párat, de tőletek jöhet, nyugodtan! :)
Vissza a jövőbe-azt még én se láttam,nem is izgat
Több mint testőr-szerintem nyálas
Harcosok klubja-megnézném,csak mire odakerülök hogy filmnézés,elfelejtem.
Keresztapa-majd egyszer megnézem kategória
Trónok harca
Star wars
Harry potter :D
Ja és mert
Valahogy sosem érdekeltek az ilyenek
Amugy szeretem a varázslást de ennyire nem hogy varázspálcával meg minden..
A starwars sem volt szimpi soha
Ne kérdezd miért nem tudom..xd
Trónok harca
A nagy pénzrablás
Az összes divatos sorozat
Marvel filmek és sorozatok
Disney Star wars
DC filmek és sorozatok
Halálos iramban filmek
Próbálkoztam mindegyikkel, de unalmasak vagy gagyik voltak a számomra.
Halálos iramban
Tróbok harca
Harry potter
Star wars
A jóbarátok és az agymenők epizódjait is élő közönség előtt vették fel, az ő röhögésük hallatszik nem egy alákevert valami.
Kimaradt(eddig):
Sopranos
Trónok harca
Harry Potter
The Simpsons
Lost
Star Wars - uuuunalmas, 3 mondatba le lehet írni az első rész cselekményét, a többit nem volt kedvem ezek után
Matrix - na jó ezt a hiányosságom pótoltam 2 éve, egy nap alatt megnéztem mind a 3-at.
Game of Thrones - nem szeretem a túlcsavart, túlzásba vitt cliffhengeres sztorikat
Walking Dead - egy szó: zombi.
Breaking Bad - nem érdekel a kémiatanár droglaborja.
Friends - Így jártam anyátokkal fan vagyok.
Star Trek - én is szeretem a scifit- de speciális ízlésem van, nekem a Barátok közt sci-fi változatának tűnik.
Lord of Rings - első rész után ami arról szólt, hogy gyalogolnak hegyen völgyön...uuuunalmas :D, nem néztem tovább
Vissza a jövőbe filmtrilógia kihagyhatatlan művészi alkotás. Nagyszerűségét csak részben az időutazás adja, szerintem.
Filmek:
Száll a kakukk fészkére
Kémek a Sasfészekben
A halál 50 órája
Schindler listája
A Keresztapa-trilógia
Harcosok klubja
Ponyvaregény
Egy makulátlan elme örök ragyogása
Szerelmünk lapjai
Vissza hozzád
Szédülés (Vertigo)
Mátrix
Star Wars néhány része
Sorozatok:
Trónok harca
Vikingek
Lost
Star Trek
Csillagkapu
Sliders
Szex és New York
Kb. ennyi jut most eszembe. Régen több másik sorozatot néztem, manapság már nem igazán, nem vagyok egy nagy sorozatnézős fajta, inkább filmek érdekelnek! Filmekből - kövezzetek meg, de nekem a Mátrix annyira unalmas volt, hogy 10 percet se bírtam megnézni belőle, muszáj volt otthagynom! A Schindler listáját nem is tervezem megnézni, a többit még nem tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!