A mostani 11-14 éves lányok miért vannak annyira oda a romantikus filmekért?
Mert tombolnak a hormonok és jó fantáziálni a romantikus pillanatokról 😀
Én is ilyen voltam, 2 szereplő csókolózott és "úristen úristen 😍😍😍😍"
Azóta felnőttem és nem szoktam így ujjongani, de vicces visszagondolni 😁
Szerintem a 11-14 éves lányok körében mindig is népszerűek voltak a romantikus filmek.
Ha te meg a barátnőd nem estetek át a romantikus film korszakon, akkor ritka kivételek vagytok.
Én is szerettem anno a romantikus filmeket, pedig nem vagyok lány és a környezetemben is tapasztaltam, hogy a lányok legalább fele szereti/szerette a romantikus filmeket.
Én is azt tudnám csak mondani, amit az első válaszoló.
Abban az időszakban vannak, amikor megtapasztalják milyen vonzódni valakihez, elkezdenek felnőni, tetszenek nekik a fiúk és jó egy ilyen élethelyzetben ilyen témájú filmeket nézni.
Egyébként vannak olyan eomantikus filmek, amik felnőttként is kifejezetten élvezhetőek és/vagy kellően drámaiak.
Ez érdekes
Én 16 vagyok de engem is nagyon érdekelnek
Kiskoromban utáltam az ilyeneket
De olyan jó látni esküszöm hogy a kedvenc szinészeim ott csókoloznak meg minden xd
Meg azokat is imádom mikor nem merik elmondani egymásnak az érzéseik,az olyan izgi :D
Ez nem csak a mostani lányoknál van így, mindig is így volt.
Én meg mindig is kivétel voltam, mert amit a környezetemben mindenki szeretett, az engem taszított :D Én anno 11-14 évesen kijelentettem, hogy engem nem érdekel a szerelem, a szüleim meg is rémültek.
Igazából velem is igy van
Én nem is a romantikus filmeket szeretem hanem ha egy sorozatban egy rész szerelemről szol akkor onnantol avval foglalkozam vgy nem tudom hogy foglaljam ossze :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!