Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Natasha Romanov\Fekete Özvegy...

Natasha Romanov\Fekete Özvegy igazából ott ragadt a Vormir bolygón abban az idősíkban ahonnan kölcsön vették a köveket?

Figyelt kérdés

2020. dec. 21. 00:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Ő ott meghalt. Nem "ott ragadt". (Persze ha a holttestére gondolsz, igen az ott maradt, nyilván nem vitte haza senki.)
2020. dec. 21. 00:57
 2/14 A kérdező kommentje:

Igen, persze, hogy meghalt ott, nem vagyok hülye. :)

Miután megpróbálta Hulk őt is visszacsettinteni, azután nem kerülhetett vissza ő is oda? :)

A végén csak a saját idősíkjukat kutatták át érte, azt ahol jártak azt nem. :)

2020. dec. 21. 01:22
 3/14 anonim ***** válasza:
75%

Nem került, mert őt nem elcsettintették, hanem a kőért kellett magát feláldoznia, amit nem lehet visszacsinálni, mert akkor az egész idősík romba dőlne, hisz a Lélekkő csak akkor "jár" ha valaki meghal érte. Az "anti-csettintés" csak azokat hozta vissza akik a csettintéskor tűntek el. Ha emlékszel, Vízió és az eredeti Gamora sem támadtak fel.

Amúgy nem hiszem hogy kutattak volna utána abban a síkban, semmi értelme nem lett volna. Már ha egyáltalán el tudtak oda jutni ismét. Kapitány mondjuk visszavitte a követ, de ettől még nem hiszem hogy újra feltámadt volna.

2020. dec. 21. 01:29
 4/14 A kérdező kommentje:
Elvileg ő látható a Vormiron az alternatív idősíkban játszódó Loki sorozat trailerében!
2020. dec. 21. 17:47
 5/14 anonim ***** válasza:
Ok, láttad már a Loki sorozatot? Vagy mi láttuk? Volt egy 1 másodperces jelenet, ahol annyit látunk, hogy egy vörös, rövid hajú valaki ül valahol. Ennyi.
2020. dec. 21. 17:54
 6/14 A kérdező kommentje:

De Vízió és az eredeti Gamora "nem volt benne" a vissza-csettintésben!

Mert konkrétan csak mindenki aki el lett csettintve, plusz elvileg Natasha jött vissza!

A másik kettő személy nem is kapott "külön" csettintést, Hulk csak Natashát próbálta meg külön visszahozni.

2020. dec. 21. 17:55
 7/14 anonim ***** válasza:

Igen, PRÓBÁLTA. Mondta, hogy nem sikerült. Natasha nem jött vissza.

Hogy jön ide Vízió és az eredeti Gamora? Víziónak kell az elmekő, (mondjuk Shuri majdnem kivette), Hulk meg nem is tudott Gamoráról.

2020. dec. 21. 18:11
 8/14 A kérdező kommentje:

Úgy, hogy őket nem is próbálta külön visszahozni.

Igen oda nem jött vissza, de a másik idősíkban akkor sem keresték.(Nem tudhatjuk, hogy a kövek idősíkok között tudnak-e "utaztatni" embereket, és nem csak abban térsz vissza ahol meghaltál!)

Hát nekem a saját filmje, a Lokis előzetesben látható vörös hajú nő, és a multiverzum behozása azt vetíti le nekem előre, hogy nem mondtak le a karakterről. Szerintem simán visszahozhatják.

2020. dec. 21. 18:37
 9/14 anonim ***** válasza:

Amerika Kapitány visszavitte a köveket az idősíkjukba. Ha Nat a 2014-es Vormiron lett volna, Amerika Kapitány visszahozta volna.

A vörös hajú illetőről még mindig csak annyit tudunk, hogy vörös a haja. Szerintem nem is Natasha az. A Fekete Özvegy film meg csak azért létezik, hogy Yelena Belovát felvezesse, mint az új Fekete Özvegy.

De mindenkinek joga van a saját véleményéhez.

2020. dec. 21. 19:14
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is kicsit túlgondolj a kérdező. Natnak pl. nem is teljesen vörös a haja akkor amikor meghal, félig szőke. Másrészt Scarlett Johansson otthagyta az MCU-t, a Black Widow lesz az utolsó film hivatalosan amiben szerepel. Harmadrészt elég ostobaság lenne semmissé tenni az áldozatát. Azt jelentené hogy a filmekben semminek nincs súlya mert bárki bárhonnét bármikor visszatérhet. Ezt inkább ne.
2020. dec. 21. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!