Milyen streaming szolgáltatásra vagytok előfizetve?
Netflix, Amazon, Spotify, Stadia, jöhet bármi.
Mi a lélektani határ, amit hajlandóak vagytok kifizetni érte? Egyben értem, tehát pl Netflix + Spotify.
Ami nincs fent, azt honnan szerzitek be?
Egyre több streaming tűnik fel a horizonton. Mit gondoltok, hosszútávon negatívan fogja érinteni az általatok előfizetett szolgáltatást? Úgy értem, például a Disney+ elvisz egy csomó filmes jogot, ami amúgy megtalálható jelenleg a ti szolgáltatásotokban.
Szia!
Jelenleg semmilyenre.
Egy ideig használtam Spotifyt, és Magyarországon az HBO gót.
Semmilyenre, és soha nem is leszek egyikre se, ha milliárdos leszek akkor se.
És ez nem azért van mert mocsok kalóz vagyok aki mindent ellop, hanem azért mert ami érdekel, azt megveszem DVD-n, webáruházban, vagy megnézem a tévében. Amit megveszek DVD-n az meg ráadásul legalább az enyém.
Nem mondom hogy nem használok torrentet, de azt csak arra amit máshogy nem lehet beszerezni.
7
Szerintem a reklámokkal teletűzdelt kereskedelmi csatornákon élvezhetetlen egy film vagy sorozat.
A mai sorozatok zöme csak streamingre készül, nincs belőle DVD.
#7 Így van, ezért nézek egyre kevesebb tévét, filmet már pl. egyáltalán nem. Leginkább sporteseményeket.
A filmeket meg DVD, Blu-Ray formátumban megveszem. Sorozatot nagyon keveset nézek, évi 1-2 van, ott jön képbe a torrent mert azt se a TV nem adja, se DVD-n nincs kinn, ergo nincs más opcióm. De vettem már meg utólag sorozatot DVD-n amikor megjelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!