Homeland, van aki mostanában nézi, vagy látta már? Én vagyok az egyetlen aki meghatódott a 3. évad végén?
Figyelt kérdés
Nicholas Brody halálakor, majdnem sirtam, úgy hogy fiú vagyok, és nem, nem meleg :D#Homeland #Nicholas Brody
2020. dec. 19. 00:27
1/2 anonim válasza:
En asszem nem sirtam de nagyon sajnaltam Carriet
Nem hiszem hogy valoeletben ilyet ki lehet birni vegignezni mert talan mindent megtett amit tudott biztos hibaztatna magat es utana visszamenni oda dolgozni ahol vegulis jol atvagtak
De csak a munkaterapiaval birhatta ki ertheto hogy nem akart elmenni gyesre :/
33n
2/2 anonim válasza:
Én még nem láttam azt a részt, csak elolvastam a kritikát a sorozatról...a harmadik évad elején járok, de nem is akarom tovább nézni :(
Nekem a kedvenc karakterem lett Brody :( úgy sajnálom, annyit szenvedett
Olvasgattam a kommenteket és sok embernek nem volt szimpi, megosztó karakter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!