Van hasonló sorozatot mint az On My Block?
Igen tudom, amiket ajánlottam, azokban nem annyira van ilyen, de szerintem maga a Never Have I Ever hangulata hasonló. Mármint na, ezt nem tudom elmagyarázni, de szerintem hangulatban hasonló a két sorozat. Pláne, hogy mindkettő ugyanolyan műfajú. De megér egy próbát.
De egyébként ha beírod Googlebe, hogy On my block similar shows, kiad több listát is. Most az, hogy melyik hasonlít úgy rá igazából... ez attól függ, hogy milyen szempontból nézed. Nyilván ha csak a "tini" a szempont, rengeteg hasonló sorozat van. Ha pedig azt nézed, hogy az On my block az ilyen tipikus ilyen egy város rosszabb környékén lakó, ganges, meg ilyen dolgokkal is foglalkozó sorozat. Szóval na, nem minden happy. Ha ilyen szempontból nézed, akkor pl. ott az Elite, de az pl. hangulatban teljesen más, illetve ja. Nem könnyű olyan sorit találni, ami teljesen hasonlít egy másikra, mert általában csak olyan sorikat lehet találni, ami 1-2 dologban hasonlít arra az adott sorozatra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!