Van olyan film nézős oldal amit fizetni kell?
És a HBO GOn minden film fent van magyar szinkronnal?
És azt rakom amelyiket akarom?
Animációs filmek/mesék is vannak?
Most néztem a HBO got és nincs az összes film rajta, csak nagyon kevés.. :/ szóval nem a HBO GO lesz az.
A telekom moziklubon meg nem tudok rá keresni hogy milyen filmek vannak.. Majd jobban utána nézek.
Folyamatosan változik a kínálat az HBO GO-nál, Netflix-nél is. Pl. HBO-nál most tették fel nem olyan régen az összes James Bond filmet. Mondjuk engem pont hidegen hagy. Nyilván nincs fent rajta minden, de lehet rajta találni olyat, ami leköti az embert, érdekli, akár sorozat, akár film.
A Netflix szerintem jobb, műszaki szempontból is, kínálat szempontjából is. Tele van olyan hasznos funkcióval, mint pl. az intrók kihagyásának lehetősége, figyelmeztet ha epilepsziás rohamot okozó jelenetek vannak a filmben, profilokat alakíthatsz, adhatsz hozzá kedvenceket, előzetest tudsz nézni, stb. Az, hogy kevés a szinkron? Ez van, de van felirat.
A Telekom Moziklubbos kínlódásodat nem értem. Ezt az IPTV settopbox menüjében éred el, attól, hogy nincs Moziklub előfizetésed, eléred a kínálatot, az előzeteseket megtudod nézni. Ez alapján eldöntöd, akarod-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!