Legrosszabb filmek/sorozatok amit valaha láttatok?
Igazából itt tényleg csak a ti véleményetekre vagyok kiváncsi. Akár anime is jöhet
Ty
Trónok harca,
Gyűrűk ura (Könyv izgalmasabb sokkal)
Hobbit (izgalmasabb a könyv)
Star Wars (1-4, 7-...)
WarCrat: Kezdetek (Óriási Csalódás)
Alien (4-..., pedig reménykedtem)
Alien Vs Predator (összes)
UFO: Idegenek közöttünk
Tűzgyűrű
Transformers (összes film, a rajzolt (az első szériás sorozattól az Armada-ig szeretem) sem az igazi, pláne a 3D-s)
Csengetett Mylord? (Az első 1-2 évadra való (vannak évadok? Sok rész van, azt tudom) még tetszett de utána már nem annyira adta a hangulatot)
Ennyi jut eszembe.
Ja, meg a Godzilla filmet 1990- után
Ó meg ott vannak a Kingkong filmek.
Tarzan (összes, a könyv sokkalta jobb. A filmek egyáltalán nem követik. Tudtad, hogy Tarzan apja Clayton és őt ette meg a párduc? A könyv véresebb, a gorillák konfliktusai érdekesek.)
Na persze ott van még az
Éhezők viadala,
A kiválasztott,
Maugli/Dzsungel könyve
Sok a sorolni való, mem bírná a weblap :/
11. vagyok
Anime:
Kaligula (összecsapott, idétlen, förtelmes. Követhetetlen)
Code Geass (Igazából egész jó lenne, de NEKEM nem tetszik a karakterek ábrázolása. Komolyan hányok tőle, nem vicc, nem tudom miért...)
Blue Gender - film /Harcra született - The Warrior/ ( A sorozat részletes, ez a film az élő példa, hogy ha lehet 16 órás filmet csinálni, akkor azt ne vágjuk bele 2-3 órába, mert akkor egy A Gyűrűk Ura rövidítést kapunk. A film 5/6-odába csak mennek, semmi sem történik, aztán a sorozatot nem követve véget ér. Fujj)
Megint 4.
DooM (2004-5) (Ez lesz ha egy mészárlós logikai horror játékot akarsz filmmé varázsolni úgy, hogy nem is olvasod el a mellékelt kézikönyvben leírt történetet. Mi lesz még? Wolfenstein 3D - The Movie? Liftezgetős Náciölős film?)
Nem emlékszem, hogy a Doom-ot szidtam volna. Bár....
Lehet,hogy alvaíró vagyok!
A 4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!