Szerintetek mik voltak a filmtörténet legnagyobb árulásai?
Számomra az, mimor az Alkonyat filmsorozatban a Jacob lenyomata a Bella lánya lesz...
The Originals sorozat összes része, mikor a Marcell szembeszáll a Klaussal.
Szintén The Originals, a féltve védett thibrid vagy micsoda, a Hope okozza a saját anyja halálát és az egész család szétszakadását...
Vámpírnaplók utolsó részeiben a Damon megöli a Tylert.
Harry Potterben, mikor a Dumbledore azzal akarja védeni a fiút, hogy nem szól hozzá, vicc xdd
Lehet nem mindenki ért vele egyet, ezek számomra a legnagyobb és legszánalmasabb árulások.
Még a kérdés megnyitása előtt, amikor nem láttam a magyarázatod, nekem is azonnal Anakin ugrott be.
Meg Saruman is jó példa.
Szerintem Féregfark (Peter Pettigrew) árulása is borzasztó aljas volt a Harry Potterben, ami az állítólagos barátai közül az egyiknek közvetlenül az életébe került, a másikat meg börtönbe csukták helyette.
Elsa Schneider az Indiana Jones-ban, mikor kiderül hogy a szép, okos szőke csaj amúgy a nácikkal van.
Résa a pajzson, Travolta karaktere a mit sem sejtő társát (aki addig a haverjának tűnik) orvul meg akarja ölni a repülőben és lelépni az atombombával.
Hirtelen ennyi jutott eszembe. :D
Amikor Amerika Kapitány úgy döntött, hogy lelép a múltba le se sz#rva, hogy mi lesz a jelennel. 🙃
Agent Whiskey árulása Kingsman-ben.
His Dark Materials-ban amikor Asriel megöli Rogert.
Meg esetleg még, amikor a RWBY-ben Ironwood martial law-t (nem tudom a magyar kifejezést) hirdet és sorsára hagy egy egész várost.
Messala a Ben-Hur-ban
Ephialtes a 300-ban
Geréb-a Pál utcai fiúkban
A keresztapában az egyik tesó-nem jut eszembe a neve
Passió-Judás-ez adja magát,mint a legnagyobb árulás ami valaha történt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!