Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » American Horror story fanok!!...

American Horror story fanok!! Hogy kötődnek egymáshoz az évadok?

Figyelt kérdés
Nagyon sok helyen olvastam már és hallottam is, hogy az évadok kötődnek egymáshoz. Megnéztem pár videót is de nem igazán értettem mindent amit mondtak , magyar oldalon meg egyeltalán nem találtam ilyet. Valaki aki tudja leírná kérlek? Nagyon érdekelne:D Köszii

2020. dec. 15. 19:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően különálló évadok és önmagukban is érthetőek, de előfordulhat hogy egyes karakterek feltűnnek más-más évadokban.

Az apokalipszis címet viselő 8. évad volt az, ahol az 1. (A gyilkos ház) és a 3. (Boszorkányok) évad keveredett. Szóval annál érdemes megnézni azt a két évadot, hogy tisztább legyen a cselekmény, mivel eléggé visszautalnak ott történt eseményekre.

2020. dec. 15. 19:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát én 6. évadig néztem és addig nem találtam benne egymásra utalást. Annyi h ugyan azok a szinészek játszanak benne, de nem rémlik semmi ilyen. Elvileg a 7. évadban már ha jól tom a 4. évados bohóc is benne van, de a 7. évadot nem láttam még.
2020. dec. 15. 20:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Ohh értem:D Köszönöm a válaszokat
2020. dec. 16. 08:10
 4/6 anonim válasza:
100%

Az első részben Taten van egy póló all monsters are human felirattal a 2. évadban Jude nővér ezt mondja Kitnek . “ minden szörny emberi”

Az első évad tizenegyedik epizódjában Billie Dean Howard megemlíti az Asylum szót, utalva ezzel a következő szezonra. A 4. évadban mutatják, hogy Pepper miért került a szanatóriumba és hogyan került ki onnan. A 8. évadban láthatjuk, hogy mi történt Quuenievel a hotelben.

2021. máj. 25. 11:59
 5/6 anonim válasza:
100%

előző vagyok

még ezt találtam

Ami egy eléggé feltűnő utalás, az első évadban Jessica Lange mondta, hogy nála csak fajtatiszták vannak...de azért a korcsok is kapnak helyet.

Ez a negyedik évadra utalás, hiszen akkor a Freakshow-ban nála vannak a korcsok a cirkuszhoz.

A hoteles 5.évadban a 6.rész úgy kezdődik, hogy Lady Gaga az 1.évadban szereplő Gyilkos házba megy az őrült dokihoz, megszabadulni a magzatától.

2021. máj. 25. 12:11
 6/6 anonim válasza:
100%
Lana Winters a 2. évadból benne van a 6. évad 10. részében
2021. jún. 1. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!