Miért nincs még betiltva a south park?
Azért értelmes volt a válasz, mert ő se szereti? Érdekes ember lehetsz. :)
Amúgy egyetértek, 10 után adják 18-as karikával. Ennyi erővel az összes horror, thriller filmet be lehetne tiltani.
Family guy: igénytelen szar.
Szósz park: jó.
De miért kéne betiltani BÁRMELYIKET?
"A televíziózás történetének legfelforgatóbb rajzfilmje kilenc éves kisiskolásokról, és SZÜRREÁLIS, NYAKATEKERT világukról." - - ez egy leírás, amit a műsorszolgáltatók is kiírnak róla. Szerintem mindent elmond: Hülyeség a köbön. :-) Egyébként elmondom, hogy a Vallás rabjai c. rész (3.évad 9.rész) Magyarországon sokáig nem volt látható magyar hanggal, mert az HBO nem csinált hozzá szinkront. A Bloody Mary c. rész (9.évad 14.rész) második vetítését pedig már Amerikában betiltották. Vannak beteg, és durva részek, de ha nem tetszik, akkor ne nézd, én is utálok sok mindent, mégse hirdetem. A Family Guy-t szoktam nézni, de ha nem tetszik a sugárzás ideje, akkor innen szedd le, és nézd gépen. ENNYI!!!
Ja, és az Eastpark egy magyar próbálkozás (nem tv-s rendelésre, hanem valaki hobbiból csinálta). Nem sok rész készült, de aki kíváncsi rá, itt megnézheti:
Én nagyon szeretem a South Parkot!!
1998-ba láttam azthiszem először 9 évesen :P
Akkor azért néztem mert korhátáros volt, és kicsiként tök menőnek éreztem magam hogy ilyen műsort nézek :D
Engem spec. mindig felvidít, sokat nevetek rajta az összes részt láttam szinte, pedig érzékeny lelkű lányka vagyok :P
Ez igaz, hogy csak 10 után adják a Comedy Centralon, MTV-n is, és absz. nem kötelező nézni! Sok rajongójuk van, ezért is készül a 14. évad, és lesz 15. évad is még biztosan.
Én a Family Guy-t nem szeretem, nekem annyira nem jönnek be az ottani poénok, meglehet nézni, de nem valami jó :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!