Volt olyan ember, aki nézte az Exatlont?
Figyelt kérdés
Lehet hogy csak úgy adták a tévében és senki sem nézte? Vagy pont hogy nagy érdeklődése volt?2020. dec. 13. 19:56
1/13 anonim válasza:
Az első évadot végignéztem. A többit már nem láttam.
2/13 anonim válasza:
Nagymamám szokta nézni, de csak hogy menjen valami a háttérben.
3/13 anonim válasza:
Én néztem mind a két évadot. Biztos volt érdeklődés meg nézettség, ha nem lett volna biztos nem csináltak volna 2. most meg 3. évadot.
4/13 anonim válasza:
Én mindkét évadot végignéztem, és már alig várom a 3.-at!
5/13 anonim válasza:
Az első végignéztem, a második annyira nem tetszett, a végén már csak oár részt láttam. Remélem a 3. évad olyan lesz mint az első.
6/13 A kérdező kommentje:
És mi volt benne a jó? Nem volt unalmas?
2020. dec. 14. 10:55
7/13 anonim válasza:
Nekem a versenyzős rész, tehát az akadálypályák tetszettek. A reality részeket kihagytam, de a pályák izgalmasak voltak. Kb. mint más sportok
9/13 anonim válasza:
#3 vagyok: Nekem nem volt unalmas, szeretem az akadálypályákat, voltak kedvenceim, bár igaz, hogy a vége fele már nem néztem minden részt. A koronavírus miatt túlhúzták. Remélem a harmadik évadot nem húzzák majd így el. Az első sokkal jobb volt, remélem most is ahhoz hasonló lesz.
10/13 anonim válasza:
#4-es vagyok. És mégis miért baj, ha elhúzzák? Legalább több rész van belőle, ami egy jó és izgalmas műsornál inkább előny a nézőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!