Szerintetek Anya Taylor-Joy jó nő?
Figyelt kérdés
Szerintem az egyik legszebb fiatal színésznő, de sokan "békaszemű szukának" nevezik. Szerintem nagyon szép az arca.2020. dec. 13. 12:26
1/9 anonim válasza:
Szerintem is szép, de kissé azt érzem, hogy nem feltétlen színésznőnek való. Vagy talán inkább úgy fogalmaznék, hogy egykarakteres színésznő. De tény, hogy szép. :) Persze ez ízlés kérdése. Távolabb vannak egymástól a szemei, mint általában az embereknek, de ettől nem lesz csúnya. Kicsit gonosz leszek, de pl egy szerepre az Avatarban simán jó lenne emiatt, de ezt nem rosszindulatúan mondom, csak szimplán passzolna az arca az Avatar karaktereihez.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen értek egyet azzal, hogy egykarakteres. A Queen's Gambitben nagyon nagyot alakított szerintem. Annyi igaz, hogy az a szerep nagyon rá illett.
2020. dec. 13. 12:59
3/9 anonim válasza:
Én a splitben láttam elsőnek számomra ott is jól alakított. Hát igen nem egy Kardashian szétműtött arcú lány ezért sokaknak nem tetszik. Szerintem szép attól függetlenül hogy nem az esetem
7/9 anonim válasza:
Nagyon csúnya. Komolyan ezt tartjátok jó nőnek?
8/9 A kérdező kommentje:
Igen. Egyedi arca van.
2022. febr. 21. 21:46
9/9 anonim válasza:
Bevallom őszintén először mikor láttam én is furának találtam, gülü szeműnek neveztem, de megnéztem pár filmjét pl. a Menu (2022) és azóta belezúgtam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!