Volt olyan mese vagy film, amitől gyerekként féltetek, megijedtetek?
Figyelt kérdés
Erre néhány példát én is fel tudnék hozni, de előbb kíváncsi vagyok a tietekre. Volt olyan mese-vagy filmjelenet, ami nektek álmatlan éjszakákat okozott?2020. dec. 9. 18:18
1/14 anonim válasza:
A rajzfilm a Rém rom lenne.
A filmbéli jelenet pedig a Jelek-ből (2002) a kézikamerás felvétel a szülinapi buliról, amikor átsétált a kamera előtt az idegen lény. Na ott nekem végem volt. Nem is mertem tovább nézni a filmet sokáig gyerekként :D.
Pedig már akkoriban túl voltam egy Fűrész és egy Holtak hajnala filmen is 🤔.
3/14 anonim válasza:
Bátor a gyáva kutya. Féltem tőle, de mindig néztem:D
6/14 anonim válasza:
Minden hülyeségtől ami kicsit is félelmetes volt. :D
7/14 A kérdező kommentje:
Egyet tudok érezni a hatodik válaszolóval, nagyon félős gyerek voltam. XD Számomra az igazi rettenet Michael Jackson Thrillerje volt, főleg az a jelenet, amikor zombivá változik. Mai napig kényelmetlen érzés meghallani a zenét. Volt egy Spongyabob epizód, amiben megjelent Nosferatu. Na az is okozott néhány álmatlan éjszakát. :D
2020. dec. 9. 19:40
8/14 anonim válasza:
Valamért a mai napig félek kicsit a báboktól..
Elmo-tól mindig is féltem
16/l
9/14 HalkHogen válasza:
A hegy gyomrában c. új-zélandi minisorozat máig kísért... Wilbeforce és barátai... Mai szemmel már persze megmosolyogtatóan amatőr az egész, de gyerekként rettegve néztem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!