Szerintetek az alábbi Lost térkép valós lehet vagy csak egy fanart, amit így képzelt el valaki?
Tehát a készítők tênyleg így képzelték el a sziget elrendezését?
Ha nem, akkor mi benne a buktató, ami nem lehet ott, mert a sorozatban történtek alapján nem stimmel?!
A térkép innen származik: "fan maps" (rajongói térképek)
Feltételezhető hogy mindenki a sorozat alapján próbálta behatárolni a helyszíneket és bizonyos földrajzi sajátosságokat, de ezek csak kitalációk.
De honnan tudod, hogy onnan származik?
Mármint úgy értem, hogy van belőle több ezer a neten. Bárhol készülhetett a kép és onnan is kerülhetett arra a fan oldalra. Persze nem azt mondom, hogy így van, de így is lehet. Ezért tettem fel a kérdést, hátha valaki teljesen egyértelműen rácáfol, hogy nem lehet ilyen a sorozat világában a sziget, mert valamilyes eseménnyel ütközik.
Persze ettől függetlenül az is lehet, hogy fanart és mégis jó a térkép, minden szempontból.
Bocsi, előbb válaszoltam és aztán néztem meg az oldalt.
Oda van írva, hogy ki készítette, így elvileg (ha hihetünk az oldalon írtaknak) fandom.
Köszönöm a választ. :)
Természetesen ment a zöld.
Azért kíváncsi lennék, ha pár kielemeznénk, akkor találnánk-e benne buktatót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!