Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek az alábbi Lost...

Szerintetek az alábbi Lost térkép valós lehet vagy csak egy fanart, amit így képzelt el valaki?

Figyelt kérdés

[link]

Tehát a készítők tênyleg így képzelték el a sziget elrendezését?

Ha nem, akkor mi benne a buktató, ami nem lehet ott, mert a sorozatban történtek alapján nem stimmel?!

2020. dec. 9. 13:07
 1/3 anonim ***** válasza:

A térkép innen származik: "fan maps" (rajongói térképek)

[link]

Feltételezhető hogy mindenki a sorozat alapján próbálta behatárolni a helyszíneket és bizonyos földrajzi sajátosságokat, de ezek csak kitalációk.

2020. dec. 9. 13:21
 2/3 A kérdező kommentje:

De honnan tudod, hogy onnan származik?

Mármint úgy értem, hogy van belőle több ezer a neten. Bárhol készülhetett a kép és onnan is kerülhetett arra a fan oldalra. Persze nem azt mondom, hogy így van, de így is lehet. Ezért tettem fel a kérdést, hátha valaki teljesen egyértelműen rácáfol, hogy nem lehet ilyen a sorozat világában a sziget, mert valamilyes eseménnyel ütközik.

Persze ettől függetlenül az is lehet, hogy fanart és mégis jó a térkép, minden szempontból.

2020. dec. 9. 14:33
 3/3 A kérdező kommentje:

Bocsi, előbb válaszoltam és aztán néztem meg az oldalt.

Oda van írva, hogy ki készítette, így elvileg (ha hihetünk az oldalon írtaknak) fandom.

Köszönöm a választ. :)

Természetesen ment a zöld.

Azért kíváncsi lennék, ha pár kielemeznénk, akkor találnánk-e benne buktatót.

2020. dec. 9. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!