Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a film címe? (thriller/krimi)

Mi a film címe? (thriller/krimi)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Keresek egy régebbi filmet kb. 7 évvel ezelőtt láttam. Nagyon halvány emlékeim vannak, a főszereplő talán egy harmincas évei végén járó nő volt, aki fel akarta keresni az egyik ismerősét,de arról kiderült, hogy meghalt. Később további 2 régi ismerőse is meghalt. Mind a hármat megölték. A nő nyomozni kezdett, hogy mi volt bennük a közös. Rájött, hogy mind együtt voltak valami kiránduláson egy erdős területen, talán egy nagy tó közelében. Volt egy fénykép is ahol bejelölte ki halt meg a csapatból és ki lehet még életben. Talán megpróbálta felkeresni azokat az emberket. De a kiránduláson még nagyon fiatalok voltak így nem tudta ki kicsoda, volt akit nem is ismert mert valami havernak volt a rokona vagy ismerőse. Az biztos, hogy valami történt a kiránduláson, valaki meghalt, de nem tudom ki és hogyan. A lényeg, hogy a gyilkos tudta és bosszút akart állni. Talán egy lány halt meg balesetben, de valószínüleg nem baleset volt. Az egyetlen dolog amiben biztos vagyok az egy srác akit Ozzynak becéztek a Ozzy Osborne tetoválása miatt. A nő sokáig nyomozott, hogy kiderítse ki Ozzy, találkozott is vele talán valami bárban és az további információkat tudott neki nyújtani.

2020. dec. 9. 01:21
 1/1 anonim ***** válasza:
Kegyetlen titok ?
2020. dec. 9. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!