Mondanátok érdekes természetfilemeket vagy bármilyen témájú dokumentumfilmet, ami nagyon érdekes volt számotokra?
Malaccal teljes - egy magyar dokufilm egy falusi csapatról, akik disznóvágó versenyen indulnak! A 2000-es évek egyik legjobb magyar dokumentumfilmje! (Nem vicc, majdhogynem film minőségű, nagyon magyar, nagyon sokrétegű dokumentumfilm)
Aztán The Last Waltz - az egyik legerősebb koncert dokufilm amit valaha láttam, Scorsese rendezte!
Nagyon jó meg a Paris is Burning,
Alien worlds
The planets
Blue planet
How to grow a planet
Galapagos 3D
New Zealand: Earth's mythical islands
Seven worlds, one planet
Walking with dinosaurs
Walking with beasts
Sharkwater
The aquarium
Magical Egypt
Out of Egypt
Mystery lab
History of horror
Ezek fogtak meg legjobban.
Egy élet a bolygónkon
Solo - Mászókötél nélkül
Human- Extended version
Home- homeproject
Orbit- A journey around Earth in real time
Csernobil - Élet a holt zónában
Anno egy vasárnapi ebédet hagytam ki, akkor ment a tv-ben, tudni akartam mi lesz a cica családdal. Férfiként. 😀
A forma 1 aranykora
A nulladik óra - A csernobili katasztrófa
Mi a csudát tudunk a világról?
(Legalább két része jelent meg, filozofikus, egy fotós csaj hétköznapjain át magyarázza a kvantumfizika alapjait, szórakoztató formában.)
A Föld sója, 2014
Sebastiao Salgado (a fotográfus) életét és munkásságát mutatja be. Olyan világot mutat meg gyönyörű és magával ragadó képeivel, amit fontos. Olyan mélységekbe vezet, ami küzdős és sokat mondó. Az életének története kész történelemkönyv.
"Az elmúlt negyven év során a fotográfus Sebastiao Salgado a folyton változó emberiség nyomdokain haladva utazta át a kontinenseket. Tanúja volt a közelmúlt fontosabb történelmi eseményeinek, nemzetközi konfliktusokkal, éhínséggel, elvándorlásokkal találkozott." - írja a port.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!