Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lehet a címe ennek a...

Mi lehet a címe ennek a sorozatnak?

Figyelt kérdés

Napok óta ezen gondolkodom. Régen, azthiszem szombat, vasárnaponként ment a tévében már fogalmam sincs melyik csatornán. Egy szigeten játszótott, egy nagy kocka épületben, talán. Mindig két ember volt egy csapatban, vagy férj és feleség, vagy családtagok, vagy barátok vagy éppen hírességek. Feladatok voltak, kiesésre ment. Amelyik csapat időn kívül teljesített, az kiesett... Kis szobákban is voltak ezek, volt hogy pókok közt kellett menniük, meg mindenféle fajta feladat előfordult. Azthiszem kulcsokat kellett megszerezni benne.

Csak arra emlékszem, hogy nagyon szerettem ezt a sorozatot, de már nem igazán emlékszem rá. Körülbelül 6-8 éve mehetett, de ebben sem vagyok biztos.

Remélem valaki tudja a címet!

Köszönöm a válaszokat!

2020. dec. 6. 19:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Fort Boyard - az erőd (TV2), de ez jóval régebben ment, a 2000-es évek elején.
2020. dec. 6. 21:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Kár hogy manapság ilyeneket már nem csinálnak, én is szerettem nagyon.
2020. dec. 6. 23:41
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen, az volt az. Köszönöm szépen!

Nekem is hiányoznak az ilyen minőségi műsorok. Nem gondoltam volna hogy olyan régen ment, akkor még nagyon meg se születtem...

2020. dec. 7. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!