Van a netflix-nek értelme?
sziasztok érdeklödnénk hogy van e értelme a netflixnek ?
mert van ncore-m és regiztem a netflixre rengeteg filmek vannak de legtöbbje nem magyar még olyan se magyar ami nekem a gépen meg van magyarba
pl felelsz vagy mersz vagy a venom van olyan funkcio a netflixbe hogy csak magyar filmeket mutasson ?
Igen van értelme. Ha te letöltöd ncore-ról az ugye "lopásnak" számít, úgy mint pl a játékok esetében.
Plusz ezért kaszálnak sorozatokat. Látják hogy egy adott sorozatot mennyien néznek meg és az alapján rendelik be a következő évadot. Nos ha egy csomó ember torrenten tölti le, azt nem számítják bele, így hiába van egy sorozat ami nagyon sokmindeniken tetszik, de 70%ban letöltik, 30%ban meg netflixen nézik. Így a netflix kaszálja mert nincs elég nézettség.
Netflixen inkább feliratos filmek és sorozatok vannak. Javítsatok ki, ha tévedek, de úgy tudom, az HBO GO az, ahol több a magyar szinkron. Egyébként egyéni preferencia kérdése, én úgyis angolul nézem, esetleg angol felirattal. Két dolog szabályozza, hogy milyen tartalmakat látsz Netflixen:
- a nyelvválasztás (ahogy már említettem, az én profilom angolul van, anyukámé magyarul így más tartalmakat látunk)
- hogy melyik földrajzi régióban vagy (licenszek miatt, elvileg VPN-nel kijátszható)
A lényege az, hogy LEGÁLIS. Az előző által említett visszajelzésen kívül, a pénzeddel is támogatod a sorozat készítőit. (Én amíg esti suliba jártam, hasonló összegeket költöttem kávéra havonta. Így átszámítva nem para.)
hát nem tudom nézem én is angolul ugy hogy magyar felirattal van csak ugye ugy nem az igazi
akkor volna a tuti hogy ha ami ncore-on vannak tartalmak az át venné a netflix az összeset és akkor mindenki el felejtené a torrenteket lehet többet kéne fizetni érte de tojnénk rá
Csak megsúgom hogy a netflixről veszi le az ncore és nem fordítva.
Netflixen is jelennek meg filmek ami nem saját. Itt a kérdés hogy mikor tudják megvenni a jogokat. De pl HBO GO-n sincs fent minden film.
Az ncore nem legális a netflixel szemben.
Meg amúgy csak a magyar nép ennyire zsugori. Nekünk a legnagyobb csomag van, 4000 ft havonta ami egyáltalán nem nagy összeg ennyi tartalomért. Mindig mindenki talál magának valami érdekeset.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!