Star Wars, Gyűrűk Ura, Harry Potter crossover univerzum?
Hogyan tudnátok egy ilyet elképzelni?
Én egy Palpatine=Szauron=Voldemort egyenlőséggel indítanék.
Sauron egy angyali jellegű szellem, aki a világ kezdetén született, részt vett a teremtésben és halhatatlan.
Ehhez képest Voldemort egy jött-ment kis varázsló, pár könnyen elpusztítható horcruxal...
A Star Wars világában simán ott lehet valahol az a bolygó, ahol a Harry Potter cselekménye játszódik.
Ha úgy vesszük, hogy ez a bolygó a Föld (mint a miénk, csak HP-es) és figyelembe vesszük azt hogy "réges régen, egy messzi-messzi galaxisban", akkor az már lehetséges lehet, hogy a SW filmek/egyebek után jópár évvel egy felderítő űrhajó megtalálja a Földet.
Az az eddigi SW storikat nem igazán érintené, mert nagyon későn következne be hozzájuk képest.
A varázslók nagy eséllyel felfednék magukat, mert már nem ők a legérdekesebbek. :D
A Gyűrűk Urával viszont az a helyzet, hogy annak van egy szép kis teremtéstörténete, ami miatt elég nehéz keresztezni a másik 2 világgal.
Honnan szülted ezt az egyenletet édes szivecském?!
Nézzük őket kor szerint:
Sauron (sok) > Palpatine (88 - Halálcsillag, 123 - Exegol) > Voldemort (71)
Erő:
Sauron > Palpatine > Voldemort
Uralt terület:
Palpatine (egy nagy galaxis) > Sauron (Középfölde, ami Arda harmada, vagy negyede lehet) > Voldemort (Anglia)
Szóval a három gonosztevő között egyenlőség semmiképpen nincsen. Főleg úgy, hogy a HP-ban Gellert Grindelwald sokkal több hatalomra, rettegésre és birodalomra tett szert, mint Tudjuk Ki)
Hogy Hulk-ot idézzem: "Nyikhaj istenke" :D
De akkor remélem rádküld pár erővillámot...
Ha palpi egy isten, akkor én vagyok Anakin Skywalker! Esetleg varázslónak nevezhetjük (hisz a mandalorianban is elhangzott ez a jedikre), de még az sok.
"Palpatine akkor is egy sötét varázsló isten lesz, ha én mondom!"
Ott van a "lesz", tehát még nem az, de igaz, ami igaz, a Disney-től kitelik! Valamint a "...ha én mondom!". Arra voltál kíváncsi, hogy hogyan tudnánk egy "Star Wars, Gyűrűk Ura, Harry Potter crossover univerzum"-ot MI elképzelni! Tehát nem azt kérted, hogy fejtsük meg, hogy mit szült az agyad! Hanem azt, hogy a mi agyunk mit talál ki! Azt kérdezd, amire kíváncsi vagy! Ezen az oldalon nem gondolatolvasók válaszolnak a kérdéseidre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!