Melyik ez a film? Sziasztok! Régebben láttam egy filmet. Azthiszem,hogy talán Rómában vagy legalábbis Olaszországban játszódik. Nagyon megemelkedik a vízszint es lassan elönti a víz a szárazföldeket.
Figyelt kérdés
Egy csapat megpróbál megoldást keresni a problémára ,aminek a vége az ,hogy valahol a föld alatt robbantanak és így elfolyik a víz,ezáltal nem önti el a szárazföldet.Ennyire emlékszem sajnos. Melyik ez a film?Előre is köszönöm a válaszokat!2020. dec. 4. 18:56
1/7 anonim válasza:
Szia! Talán ezek között van.:
- Rowing With The Wind
- 13-04-2022 Tsunami
- Flood
- The Day After Tomorrow
Remélem tudtam valamiben segíteni.
Üdv: casey91
2/7 A kérdező kommentje:
Szia ! Sajnos egyik sem az de azert koszonom.:)
2020. dec. 5. 00:55
3/7 anonim válasza:
Egyelőre csak ezt a filmet találtam, ami Olaszországban játszódik, és árvizes:
https://www.youtube.com/watch?v=T14VX8bhUP8
Ha nem ez az, akkor kérdezem, hogy egyébként olasz film lehetett? És tévében láttad (kb. mikor, melyik csatornán)?
4/7 A kérdező kommentje:
Szia .nem ez az sajnos. De azert koszonom. Szerintem anno az rtl-klubbon latthattam
2020. dec. 9. 16:27
5/7 anonim válasza:
Szökőár?
A lehetetlen?
Ezek áradásról szólnak de nem olaszországban szerintem
6/7 A kérdező kommentje:
Sajnos egyik sem az,de azert koszonom!😃
2021. febr. 21. 09:58
7/7 A kérdező kommentje:
Megtalaltam:
Az elsüllyest város kincse.
2021. nov. 10. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!