Mi a véleményetek a Démonok között című filmről? Elvileg igaz történet alapján készült, bár én nem hiszek a démonokban, sem a szellemekben. Mit gondoltok, szerintetek léteznek démonok a valóságban?
Figyelt kérdés
2020. dec. 4. 11:25
1/7 anonim válasza:
Szerintem léteznek
Ha démonok nem is,szellemek igen
Annabelle meg amugy egy létező baba elvileg akinnem ugy néz ki a valóságban de arra épül a történet
2/7 anonim válasza:
Nem hiszek sem démonokban sem szellemekben. Abban meg pláne nem, hogy pont egy katolikus ima/kereszt/vagy akármi védne meg tőlük.
3/7 anonim válasza:
Nem hiszek semmi természetfelettiben. Ateista vagyok, mindenre létezik normális magyarázat.
Amúgy a filmnek megvan a hangulata, csak egy ijesztőbb fantasy.
4/7 anonim válasza:
Pont annyira hiszek bennük, mint a yōkai-kban.
(Semennyire)
5/7 anonim válasza:
Fogalmam sincs, de nem is szeretném megtudni.
6/7 anonim válasza:
Amióta láttam 3 éve vannak rémálmaim, éjjel-nappal paranoiássá váltam.
Szerintem, még ha nem is hiszi el az ember, akkor is ezt látva megmarad benne egy bizonyos érzés.
7/7 anonim válasza:
Én az Annabellet már úgy néztem, hogy azon filozófáltam, hogy a démonnak milyen lába van (pata/karom),
És A gyászoló asszony átka az egyetlen film amit nem láttam a Démonok között univerzumból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!