Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit szóltok hozzá, hogy...

Simon Petrikov kérdése:

Mit szóltok hozzá, hogy Warner Time elintézte/felgyorsította, hogy a jövőben a mozik olyan kb. szinten legyenek látogatottak, mint ma a színházak, az operák, vagy akár a játéktermek?

Figyelt kérdés

2020. dec. 4. 04:13
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Annak aki nem tudja miről van szó: [link]
2020. dec. 4. 05:11
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
Én mindig is otthon, egyedül szerettem filmezni, nem izgat. Aki moziba akar járni, az ezután is fog. Nem hiszem, hogy a warner time diktálná az emberek moziba járási kedvét
2020. dec. 4. 06:55
 3/11 anonim ***** válasza:
55%
a mozinak már akkor leáldozott amikor a kismozikat felváltották a nagy plázamozik oda lett a varázsa .az elsö film amit láttam a jurassic park 2 volt pár haverral egy kb 30 fös teremben. az avatár után meg áááá szégyen tömegtermék lett a mozi .bemész bámulsz a végén kijön egy zombihorda fasza. ami most jön arra meg már nincsenek szavak undoritó, nekemhiányzik a régi Kossuth mozi érzés.
2020. dec. 4. 08:28
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A streaming eddig sem pusztította el a mozit, és ezután se fogja.
2020. dec. 4. 10:48
 5/11 anonim ***** válasza:
62%
Hát, engem az egész felhozatalból csak a Dűne érdekel, így mindegy. Azt pedig minél hamarabb szeretném látni. Lehet elmegyek rá moziba is, de nem szeretem mozira pazarolni az időm, ráadásul valami bunkó mindig világít ott a mobiljával, ami nagyon zavaró.
2020. dec. 4. 12:05
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Se moziban, se színházban, se operában, se játékteremben nem jártam még, pedig nemsokára 20 éves leszek.

Szóval már most pont annyira népszerűek nekem a mozik, mint az utóbbi 3. :D

2020. dec. 4. 13:24
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Aki eddig szeretett moziba járni, az továbbra is fog. Max. az introvertáltak, mint én, otthon maradnak és ők onnan nézik. (Ettől függetlenől valószínűleg továbbra is lesznek olyan filmek, amiket moziban fogok megnézni. WW84 otthonról nem lenne ugyanolyan.)
2020. dec. 4. 14:21
 8/11 anonim ***** válasza:
80%
#3-as válaszoló. Mit szeretnél ezzel közölni? Mármint, hogy pont azért lettek sokan, mert nincs leáldozóban a mozi. Hiszen az emberek szeretnek moziba járni, ezért vannak sokan, ezért van szükség a nagy mozikra 10 teremmel. Egyébként meg szidni a "mai filmeket" tipikus duma, miközben az ember körbe sem néz. Ráadásul vannak kisebb mozik is. Művész mozik is. Vannak kevésbé ismert filmek, amikben nem zombihorda van, de ugye szidni meg panaszkodni könnyebb, mint utánajárni. Ne haragudj, de nagyon fel tud húzni az ilyen. A régen minden jobb volt duma a leggázabb a világon és a te válaszod is részben erre irányul, holott az emberek igényeit ki kell tudja szolgálni a mozi is, hogy ennél maradjunk. De ez nem jelenti azt, hogy csak Avatar, zombis filmek, űrhajós filmek meg halálos iramban filmek vannak. Aki keres, az talál. Moziban is! Hidd el.
2020. dec. 4. 17:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez csak Amerikában van így. Itthon (Magyarországon) 45 nappal később érhető el.
2022. márc. 12. 20:22
 10/11 A kérdező kommentje:

#9:

A kérdés feltevése óta kiderült, hogy azért mégis csak akarnak az emberek moziba menni (Godzilla Kong ellen, Pókember: Nincs hazaút, Batman (2022), stb.)

2022. márc. 12. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!