A supernatural tènyleg csak a 4-5 évadig "ilyesztő"?
Sok helyen olvastam meg hallottam, hogy az 5 évad után a horror elemek is elvesznek belőle és csak időhúzás illetve egy hatalmas nagy vicc az egész? Ez igaz?
Most a 2. Evad kozepenel jarok
Először is: ijesztő. Pontos j-vel.
Másodszor: Az Odaát sosem volt egy horrorshow, nem volt ijesztő. A vége felé már tényleg időhúzás (elvégre eredetileg Sam pokolra kerülése lett volna a sorozat tervezett vége), de ha szereted a sorozatot, nyugodtan végignézheted. Egy próbát mindenképp megér. Én pl a 11. évadig bírtam.
Nem igazán tudom megítélni hogy mennyire volt ijesztő az első pár évad, mert kb 13 lehettem amikor elkezdtem nézni, abban a korban még minden ijesztő, de kb így tudnám összefoglalni:
Az első 1-2 évad olyan, mintha minden rész egy külön kis nyomozós/néha vicces horrorfilm lenne saját történettel, és egy halvány sztoriszállal ami összeköti őket.
A 3-5. évadban előtérbe kerül a sztoriszál, de attól még a sorozat hangulata nem változik sokat.
A 6. évadtól meg az egész olyan mint egy természetfeletti barátok közt.
Az odaát mindegyik korszakának megvan a maga bája,de az sem gáz, ha kihagyod azt, ami nem tetszik. (vannak akik csak a 3-4. évadtól kezdték el nézni, mert nem érdekli őket az epizódikus vadászgatás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!