Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A supernatural tènyleg csak a...

A supernatural tènyleg csak a 4-5 évadig "ilyesztő"?

Figyelt kérdés

Sok helyen olvastam meg hallottam, hogy az 5 évad után a horror elemek is elvesznek belőle és csak időhúzás illetve egy hatalmas nagy vicc az egész? Ez igaz?

Most a 2. Evad kozepenel jarok

2020. dec. 3. 20:10
 1/6 ezmarnemfoglalt?? válasza:
83%
Szerintem mindenképp érdemes végignézned a sorozatot.... még csak az 5. Évadtól fog beindulni az a szál ami a 15. Évadban véget ér. Egyébként ez teljesen relatív, higy kinek mi az ijesztő. Szerintem ugyan úgy tele van ijesztő/jíl megcsinált horror jelenetekkel/részekkel
2020. dec. 3. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:
83%

Először is: ijesztő. Pontos j-vel.

Másodszor: Az Odaát sosem volt egy horrorshow, nem volt ijesztő. A vége felé már tényleg időhúzás (elvégre eredetileg Sam pokolra kerülése lett volna a sorozat tervezett vége), de ha szereted a sorozatot, nyugodtan végignézheted. Egy próbát mindenképp megér. Én pl a 11. évadig bírtam.

2020. dec. 3. 20:26
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Nekem addig se volt ijesztő.
2020. dec. 3. 20:38
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
Elejen sem volt feltétlen az.
2020. dec. 3. 21:41
 5/6 anonim ***** válasza:
80%
Te inkább a nyomásra goondolsz hogy mi lesz mi ez. Picit halványul de nem tünik el. Ép ez az hogy az első pár évad időhúzás azokban van a legtöbb filler. Az olyan epizódok amelyekben találnak az ujságban egy ügyet és megoldják. Késöbb ilyen ritkábban lesz mert főleg a fő szálat viszi a sorozat. Me hozzá is szokol az odaáthoz. Aki először kezd neki annak még remek horror. De később már annyira nem.
2020. dec. 4. 01:13
 6/6 anonim ***** válasza:
84%

Nem igazán tudom megítélni hogy mennyire volt ijesztő az első pár évad, mert kb 13 lehettem amikor elkezdtem nézni, abban a korban még minden ijesztő, de kb így tudnám összefoglalni:

Az első 1-2 évad olyan, mintha minden rész egy külön kis nyomozós/néha vicces horrorfilm lenne saját történettel, és egy halvány sztoriszállal ami összeköti őket.

A 3-5. évadban előtérbe kerül a sztoriszál, de attól még a sorozat hangulata nem változik sokat.

A 6. évadtól meg az egész olyan mint egy természetfeletti barátok közt.

Az odaát mindegyik korszakának megvan a maga bája,de az sem gáz, ha kihagyod azt, ami nem tetszik. (vannak akik csak a 3-4. évadtól kezdték el nézni, mert nem érdekli őket az epizódikus vadászgatás)

2020. dec. 6. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!