Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Karácsonyi filmet keresek,...

Karácsonyi filmet keresek, melyik lehet?

Figyelt kérdés
Arról szól, hogy a Mikulás beteg lesz és a manók kell összehozzák a karácsonyt. Ennyire emlékszem belőle kb. Tudtok segíteni? Sürgős lenne!

2020. dec. 2. 20:22
 1/4 anonim ***** válasza:
59%

Tipp:

[link]

2020. dec. 3. 05:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A "Ki a Télapó?" is hasonló! :/
2020. dec. 3. 07:46
 3/4 A kérdező kommentje:
A második lesz, köszönöm!
2020. dec. 3. 08:47
 4/4 anonim válasza:
0%

tudom kicsit késő ráhúzni ezt a választ, de Bruce Willis kezéből gombnyomásra ment ez a nagyot csattanó trükk az Armageddonon át a Deep Impect-be. Nekem volt újjá születési kapcsolódási pontom gombnyomásra. Igaz sütit nem kaptam...akkor talán az érzéshullám is elért volna...Hát a fenyő gondolom érzi a végét az ívnek...ezért zargatja mikulást...hogy ezt a manócskákkal még át kéne gondolnia...szerintem ezért nem kell a TK-ba menni...hogy meg legyen ide haza is a feelm...

már ha ide haza vagy...

2020. dec. 3. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!