A Beavatottban mi van a falon kívül?
Lett volna egy negyedik rész (harmadik kettébontva), de elkaszálták.
Ha tetszik, javaslom a könyvet.
Fogalmazzunk úgy, hogy nem véletlenül kaszálták el. :/
Amúgy a harmadik végén van egy kvázi csattanó (miután sokat hadakoznak, hogy ki tudhat róla), hogy miért van ez az egész rendszer náluk, meg részben az is, hogy mi van kint asszem (csak ki nem mennek még ott). Esetleg abba érdemes belepörgetni.
"Fogalmazzunk úgy, hogy nem véletlenül kaszálták el. :/"
Szar volt a film vagy mi? Én eddig nem is tudtam h nem lesz kövi rész, igaz annyira nem is néztem utána.
4, beleestek a tipik blockbusteres hibába, hogy mindenáron kettébontották a könyvet, holott semmi szükség nem lett volna rá.
Bukott is a pénztáraknál, szóval emiatt lett kuka.
Utána elég sok balhé volt körülötte, míg már azt is lehetett tudni, hogy melyik csatornán jön a sorozat, addig a színészek közölték, hogy az ő szerződésük filmre szól, szó nem volt sorozatolásról, végül többé-kevésbé kereken közölték, hogy biztos nem vesznek részt a bohóckodásban, aztán elkaszálták az egészet. Így dióhéjban.
Én könyvben szerettem nagyon - bár így lassan évek távlatából nem tudom, most is szeretném e :D -, de nagyon megvariálták a filmet ahhoz képest, sajnáltam, hogy így elbántak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!