Hogy lett nálunk a Grey's Anatomy-ból Grace klinika?
Tisztában vagyok vele, hogy a filmek eredeti címét sokszor képtelenség lenne magyarra fordítani, mert nem lenne sok értelme.
De itt a sorozat címe egy vezetéknévből jön.
Ezért nem is értem, hogy ez mire jó, hogy a Grey's-ből Grace-t csináltak?! Miért nem lehetett egyszerűen megtartani a Grey-t?
Vagy úgy gondolták ha Grace-nek írják azt könnyebben kiejtik az emberek mint a Grey's-t? :D Végülis..hangzásban majdnem ugyanaz :D
Lehetsz gúnyos, lepontozhatsz... :)
És szépen el is filozofáltál azon, hogy ez a greys szóból lett....
gondolom, kicsit ciki, de sokkal szimpatikusabb leszel az életben, ha nem ezt csinálod, hanem elismered, hogy eltoltad, és kineveted magad
Én nem hiszem, hogy gúnyos voltam, ellenben veled, aki úgy kezdte, hogy "Azt ugye tudod.." :) És most pedig még visszajöttél még tanácsod adni, mert bántott, hogy nem mondtam, hogy "baszki de hülye vagyok, hogy ez eszembe sem jutott" :DD Én csak válaszoltam arra, amit kérdeztél.
De igazad van, azt nem tettem hozzá, hogy nekem ez eszembe sem jutott, hiszen annyi neve volt a kórháznak, hogy tulajdonképp ebbe bele sem gondoltam. Nem ciki, bár elég egyértelmű lett volna.. Főleg ennyi évad után. :D
jahhogy neked az gúnyos, és azért pontozol le, meg mert leírom neked a választ?
Jósnak ne menj el, engem ez nem bánt, örülnék, ha ez lenne a legnagyobb gondom. Pont azért írtam,mert semmiség, és segíteni akartam.
Amúgy ciki. Meg már volt is ilyen kérdés. Nem tudom, miért van, hogy pár embernél ez a két hasonló szó jelenti ugyanazt, és próbálják összekapcsolni, de érdekes.
És köszönöm is a válaszod. :D
Már kétszer említetted, hogy lepontoztalak. Remélem azért nem lesz harag emiatt. :D
Nekem nem ciki. Vagy ez most a szekunder szégyen részedről? Miattam nem kell az legyen, én bevállalom, hogy most butának tűntem, de esküszöm eszembe nem jutott, hogy a kórház miatt az a címe. :DD
Üdv újra :D
A helyes válasz inkább úgy hangzott volna,hogy "A kórház nevéből(Seattle-GRACE Hospital)lett, nem pedig az eredeti címből."
- Így nem lett volna gúnyos, csak egyszerűen segítőkész. :D
Minden jót! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!