Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van olyan film amiben kpop...

Van olyan film amiben kpop idol játszik?

Figyelt kérdés
Nem sorozat, hanem film. Mindegy hogy milyen műfaj, vagy hogy az idol fő vagy mellékszereplő.

2020. nov. 28. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

EXO D.O pl. több filmben játszott, és most is kapott egy újabb szerepet, jövőre, a leszerelése után kezdenek majd forgatni. Én a My Annoying Brother és a Swing Kids című filmekben láttam amúgy, mindkettőben főszerepet játszott. Brutálisan jó színész a srác 😍😍

SHINee Minho szerepel a Battle of Jangsari című háborús filmben, ezt még nem láttam, szóval nem tudom, hogy milyen.

Hirtelen most ezek jutottak eszembe, de ha mondjuk mydramalist.com-on beírod egy idol nevét (mondjuk akiről tudod, hogy fel szokott bukkani sorozatokban), akkor kiadja, hogy milyen filmekben, sorozatokban és tv-műsorokban szerepelt, szóval talán így találhatsz még több ilyen filmet, biztos vagyok benne, hogy akad még.

2020. nov. 28. 22:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sok olyan k-drama van amiben idolok szerepelnek.
2020. nov. 28. 22:32
 3/5 A kérdező kommentje:
K-Dramat tudom, de én most egész estés filmekre gondolok. A Swing Kidset láttam. A többire is ránézek még.
2020. nov. 28. 22:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Iris
2020. nov. 29. 09:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
ZE:A Siwan, EXO D.O., EXO Suho, SNSD Yoona, BIGBANG TOP, JYJ Jaejoong, JYJ Yoochun, Miss A Suzy, f(x) Sulli, GOT7 Jinyoung, Super Junior Siwon, SHINee Minho, 2PM Ok Taecyeon, MBLACK Lee Joon, B1A4 Jinyoung, Astro Chae Eunwoo, stb... Mind játszottak filmekben is. A wikin megtalálod a filmjeik listáját.
2020. nov. 29. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!