Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerinted melyik sorozatban/fi...

Szerinted melyik sorozatban/filmben prezentálták legjobban az ördögöt?

Figyelt kérdés

2020. nov. 25. 21:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudom, hogy melyikben a legjobb, de a személyes kedvencem ezen a téren Häxan c. 1922-es svéd némafilm.

Itt egy kis kedvcsináló:

[link]

Szerintem az ebben látható ábrázolás, illetve maga az egész film hátborzongató és kifejezetten groteszk.

2020. nov. 25. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az "Ördög ügyvédje" festi le az ördögöt.
2020. nov. 25. 21:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Bár az előző kettőről nem tudok nyilatkozni, nálam Lucifer a topp a Luciferből🙈😍 A színész is tökéletes választás és tetszik, hogy nem gonoszként állítják be.

Bár a Sabrinában is elég jól sikerült daddy Lucifer😏😈 Bár ő azért nem egy szent🤣 A színész itt is telitalálat és remélem a végére kialakul valami kötődés köztük Sabrinával🤷🏼‍♀️

Viszont az Odaátos Lucifer annyira nem nyerte el a tetszésemet, rá találhattak volna másik színészt és a háttér sztorija se tetszik.

A Vámpírnaplós ördögöt nagyon utáltam, de jó lett a köritése😀

2020. nov. 25. 22:34
 4/5 TR75 ***** válasza:
100%
Én is Az ördög ügyvédjét mondanám, ha a kegyetlenségről van szó, és a Legyetek jók, ha tudtok...-ot, ha a ravaszságról.
2020. nov. 26. 15:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ajánlom amúgy az Ördög ügyvédjét,annyit azért hozzáteszek,hogy nagyon lassan indul be a sztori,én anno 4x álltam neki,mire egyszer végignéztem.
2020. nov. 26. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!