A Netflixen most ez pontosan mit jelent?? (Decemberre vonatkozó hír)
Figyelt kérdés
Erről lenne szó,vagyis ezt több oldal megírta,láttam néhány ismert ember kirakta,hogy igaz,de én nem tudok angolul és nem akarom félreérteni.
Sorozatoknál folytatást takar a hír? Mást nem látok logikusnak,de aztán kitudja a Netflixnél már,hogy mi van😩 Azt hiszem ezek eltörölt sorozatok,lehet nem mind,de néhányról tudok,szóval lehet visszajönnek?
2020. nov. 24. 23:19
2/4 anonim válasza:
Felvan sorolva, hogy decemberben mely filmek es sorozatok fognak felkerulni a netflixre
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,utána rájöttem nem sokkal,hogy az amerikai netflixen is már elérhetőek lesznek ezek és ennyi:/
2020. nov. 25. 06:25
4/4 anonim válasza:
Kínaiul is lehet, mert a telefon és a Google fordító is képes annyira lefordítani, hogy megértsd. Csak megsúgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!