Milyen a sorozatmax?
Figyelt kérdés
Van valaki aki rendszeresen néz rajta filmeket/sorozatokat? Tényleg teljesen ingyenes? Vírusmentes? Ha ezek igazak akkor hogyhogy nem túl felkapott? Jó a minősége? És sokféle film/sorozat van rajta? Leginkább azok válaszát várom, akik szokták nézni, vagy van bármi tapasztalatuk (akár pozitív, akár negatív) vele kapcsolatban. Előre is köszönöm <32020. nov. 24. 15:00
1/2 anonim válasza:
Hát ingyenes, de ami 18+-os film ahhoz bekell jelentkezni. Ahogy eddig használtam nem volt vírus remélhetőleg nem is lesz
2/2 anonim válasza:
Én be vagyok jelentkezve és én nagyon szerettem neked is tudom ajánlani.
Igaz nincs olyan sok sorozat de film rengeteg de például olyan sorozatok fen vannak amiket én nézek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!